Wereld Yoga Dag in de Westerliefde Amsterdam


Rishis & Yoga Magazine organiseren groot yogafeest zondag 8 februari

AMSTERDAM, 20090204 -- Op zondag 8 februari 2009 zullen yogadocenten en -organisaties over de hele wereld yogales geven ten behoeve van het goede doel (www.worldyogaday.net). Het wordt een 24 uur durende yogamarathon die over wereld plaatsvindt. Het wereldwijd bundelen van aandacht en energie zal een krachtige impact met zich mee brengen.

Rishis, club for free souls & Yoga Magazine (Weekbladpers) organiseren op deze zondag een groot yogafeest (Sunday Lounge) op 8 februari in de Westerliefde Amsterdam. De gehele dag staat in het teken van Wereld Yoga Dag met yoga, meditatie, ayurveda & muziek.

Om 11.00 wordt begonnen met een yogales met bekende Nederlanders op Yoga TV. Via de computer of televisie kan iedereen thuis mee doen met BN'ers als Micky Hoogendijk, Hugo Metsers, Monic Hendrickx, Afke Reijenga en Yvonne Kroonenberg. Het yogafeest van Rishis & Yoga Magazine begint om 13.00 in de Westerliefde met een Tantric Yoga Performance en een lezing over de Yoga- en Ayurveda filosofie van Coen van der Kroon. Ayurveda is nauw verwant aan de yogafilosofie, een eeuwenoude, holistische geneeskunde die succesvol wordt toegepast en beoefend in India en andere Aziatische landen. Daarna worden verschillende vormen van yoga beoefend met bekende yogaleraren: Sivananda Yoga met Susan Nicolas, Asthanga Yoga met Kristin Skotnes Vikjord & Kundalini Yoga met Anne Kittelman. Vanaf 19.30 Afterparty met DJ Kareem Raihani & VJ Rakesh met massages & astrologie-consults.

Kijk op www.rishis.nl of www.yogamagazine.nl voor meer informatie.