Bekende Nederlanders op de yogamat voor het goede doel


8 februari Wereld Yoga Dag

Amsterdam, 20090202 -- Zondag 8 februari is het Wereld Yoga Dag. Over de hele wereld worden die dag tussen 11.00 en 13.00 yogalessen georganiseerd. Zo ontstaat een wereldwijde yoga-estafette, waarbij mensen in 40 landen elkaar in verschillende tijdzones opvolgen. De opbrengsten van deze wereldwijde lessen gaan naar het goede doel. Yoga Magazine organiseert speciaal voor deze dag een yogales met bekende Nederlanders, die om 11 uur wordt uitgezonden op www.yogatv.nl. Iedereen kan thuis meedoen met BN'ers als actrice Micky Hoogendijk, acteur Hugo Metsers, actrice Monic Hendrickx, model Afke Reijenga, schrijfster Yvonne Kroonenberg, stylist Maik de Boer en ex-Dolly Dot Angéla Kramers.

De les is voor iedereen online toegankelijk. Na de les kan men via een formulier op de site geld doneren aan één van de goede doelen waar de sterren zich voor inzetten. Dit zijn onder andere de Stichting Small Change van Monic Hendrickx, Stichting Sam van Angéla Kramers en een lokale gemeenschap in Zimbabwe, de keuze van de bedenkster van Wereld Yoga Dag.

Voor nog meer yoga kan men vanaf 13.00 terecht in de Rishis Sunday Lounge in de Westerliefde te Amsterdam. Daar staat de hele dag in het teken van Wereld Yoga Dag met yoga, meditatie en Ayurveda. Van de opbrengsten gaat een deel naar het goede doel. Kijk voor het hele programma op www.rishis.nl





Yoga Magazine