Ingezonden persbericht


Erik de Zwart gaat 'horizontaal'

De Zwart nu ook op zondagmiddag bij Radio Veronica te horen met 'Veronica Top 40 Hitdossier'

Naarden, 30 januari 2009 | Erik de Zwart doet het goed bij de Radio Veronica-luisteraars. Daarom gaat hij 'horizontaal'. Vanaf 8 februari presenteert Erik niet alleen op zaterdag, maar nu ook op zondagmiddag het 'Veronica Top 40 Hitdossier' bij het station met de beste 80's & 90's hits.

Erik de Zwart, station voice en dj bij Radio Veronica, is sinds een half jaar iedere zaterdag te horen met de 'nationale zaterdagmiddaggebeurtenis' waarin Top 40-lijsten uit de jaren '80 en '90 de revue passeren. Met ingang van 8 februari is hij nu ook op zondag tussen 15.00 en 18.00 uur te horen met het 'Veronica Top 40 Hitdossier'.

Erik besloot om in het weekend horizontaal te gaan met het 'Veronica Top 40 Hitdossier' door de vele positieve reacties op het programma die hij wekelijks ontvangt van de Radio Veronica-luisteraars.

Radio Veronica-DJ Erik de Zwart: 'Ik ben blij dat ik horizontaal kan, lekker relaxed en gestrekt het weekend door, ha,ha! Maar zonder dollen; het is erg leuk om op zaterdag- en zondagmiddag dit programma met de oude Top 40's uit 80's en 90's te presenteren. En hierdoor kan ik nog meer hits laten horen!

Radio Veronica
Radio Veronica is het station met de beste 80's & 90's hits en dj's als Rob van Someren, Ferry Maat, Bart van Leeuwen, Colin Banks, Patrick Kicken, Erik de Zwart, Rick van Velthuysen, Ben Liebrand, Erwin Peters, Peter Teekamp, DJ Silverius, Silvan Stoet, Luc van Rooij en DJ Sven. Radio Veronica is in heel Nederland via de ether, Digitenne, Astra satelliet, mobiele telefoon, radioveronica.nl en kabel te ontvangen.

Radio Veronica is onderdeel van de Sky Radio Group.

Voor meer informatie over Radio Veronica of over Erik de Zwart neem contact op met Jan Willem van Hofwegen - Press Officer Sky Radio Group op 035-69 90 103 of per e-mail: jan.willem.van.hofwegen@radioveronica.nl.