Ingezonden persbericht


32e GROET UIT SCHOORL RUN

8 februari 2009
Zondag 8 februari a.s. organiseren wij voor de 32e keer de Groet Uit Schoorl Run. Ook dit jaar hebben wij vanwege de massale interesse de inschrijvingen eerder moeten sluiten. Bijna 8.000 lopers hebben zich ingeschreven voor een van de afstanden. Hoogtepunt van de Groet Uit Schoorl Run 2009 is de internationale 10 km. Schoorl was de afgelopen vier jaar het decor van het ASICS NK 10 km op de weg. Na het wegvallen van het NK is het nu een internationale 10 km geworden. Er staat weer een bijzonder sterk deelnemersveld aan de start van de 10 km.

De belangrijkste namen bij de mannen zijn: Michel Butter, Patrick Stitzinger, Sander Schutgens, Greg van Hest en Abdi NaGeeye. Naast deze vaderlandse toppers staan er ook veel Belgen aan de start o.a. Hans Janssens. Bij de vrouwen zullen o.a. Hilda Kibet en Selma Borst strijden om de overwinning en enkele internationale topatleten. De start van de internationale 10 km zal aan het eind van het programma om 14.30 uur plaatsvinden nabij de Heereweg 125 in Schoorl. Finish zal bij Sportcentrum De Blinkerd zijn (Heereweg 150).

Overige afstanden die gelopen worden zijn de halve marathon KNAU wegwedstrijd, start om 11.00 uur en de 30 km KNAU wegwedstrijd, start om 11.00 uur. Start en finish van deze afstanden is op dezelfde locatie als de 10 km.

Wij nodigen u uit op 8 februari in Schoorl aanwezig te zijn.

Wij vragen daarbij uw aandacht voor de volgende punten:
* Vanaf 9.00 uur is Schoorl voor doorgaand autoverkeer afgesloten. Wij bieden persvertegenwoordigers de mogelijkheid vanaf dat moment met een parkeerkaart Schoorl binnen te komen. Op verzoek zenden wij u een parkeerkaart toe, zodat u bij de afzettingen probleemloos kunt passeren en uw auto op een gereserveerde ruimte bij Golden Tulip Jan van Scorel kwijt kunt. Geeft u uw wensen s.v.p. tijdig aan op het bijgaande aanmeldingsformulier.
* Van 9.45 - 10.20 uur kunt u zich melden in de restaurantzaal van Hotel Golden Tulip Jan van Scorel, u bevindt zich hier 150 meter vanaf de startplek. Bij melding ontvangt u een perskaart alsmede een persmap met alle laatste gegevens.
* U kunt zich ook melden van 12.15 - 12.45 uur in de bar van Golden Tulip Jan van Scorel.
* Met de perskaart heeft u toegang tot het start- en finishgebied. Wij verzoeken u daarbij wel de aanwijzingen van de medewerkers (herkenbaar aan een organisatie hes) op te volgen.
* De persconferentie van de internationale 10 km zal om ongeveer 15.30 uur plaatsvinden in de theaterzaal van Sportcentrum De Blinkerd, voorafgaand aan de huldigingen.
* Wilt u een voorbeschouwing over deze editie maken, dan geven wij u graag aanvullende informatie.
* Informatie is te vinden via www.groetuitschoorl.nl.
* Denkt u om melding vooraf waar dit noodzakelijk is. Voorts om de aanvraag van een parkeerkaart. Graag uiterlijk dinsdag 3 februari (12.00 uur) bij janwillemmijderwijk@lechampion.nl.

Wij hopen u op 8 februari in Schoorl te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,

Cees Pronk
Tel. 06-25205491

AANMELDINGSFORMULIER 32e GROET UIT SCHOORL RUN

Naam: ..........

Medium: ..........

Postadres: ..........
(voor toezending passeerkaart bij voorkeur uw huisadres opgeven)

Telefoon: .......... of 06 - ............

Legitimatie: NSP ........ of ...........

zal aanwezig zijn op de wedstrijddag en maakt gebruik van onderstaande faciliteiten (s.v.p. aankruisen):

o Ontvangst Golden Tulip Jan van Scorel (9.45 - 10.25 uur)

o Ontvangst Golden Tulip Jan van Scorel (12.15 - 12.45 uur)

o Parkeerkaart Golden Tulip Jan van Scorel

Bijzonderheden: ......................

Wilt u het antwoordformulier uiterlijk dinsdag 3 februari vóór 12.00 uur e-mailen naar janwillemmijderwijk@lechampion.nl of faxen 072 - 533.93.98.