Ingezonden persbericht




- PERSBERICHT -

NIEUWE SHOW OP MTV: PARIS HILTON'S MY NEW BFF

Wie wordt het nieuwe beste vriendinnetje van Paris Hilton?

Amsterdam, 9 januari 2009

MTV start op zondag 8 februari met de nieuwe reality show van Paris Hilton: My New BFF. In deze show gaat Paris op zoek naar een nieuwe 'Best Friend Forever', want echte vrienden waar je op kunt bouwen zijn nou eenmaal moeilijk te vinden. De steenrijke erfgename is bij het grote publiek vooral bekend door haar uitbundige partygedrag, haar spraakmakende bezoek aan de gevangenis en de uitgelekte sextapes op internet. In haar nieuwe show gaat ze op zoek naar een nieuwe BFF om lief en leed mee te delen, maar vooral om de trendy clubs op zijn kop te zetten.

De deelnemers zullen zich constant moeten bewijzen om Paris Hilton's New BFF te worden. Paris heeft de afgelopen jaren nou niet echt goede ervaringen gehad met haar zogenaamde 'vrienden'. Veertien meiden en twee jongens zullen samen met Paris een riante villa delen, ook wel 'The Dollhouse' genoemd, waarin Paris alle gebeurtenissen kan volgen in haar geheime VIP controle kamer. Via een aantal eliminatierondes vallen er iedere aflevering één of meerdere deelnemers af, zodra Paris het niet meer in ze ziet zitten. Deze afvallers worden afgeserveerd met de simpele letters T.T.Y.N. (Talk To You Never) en worden zonder pardon de villa uitgezet.

Er zijn veel bizarre opdrachten die de deelnemers zo goed mogelijk moeten uitvoeren, willen ze de aandacht van Paris behouden. Zo kan het voorkomen dat hun bagage vreemd genoeg verloren is gegaan onderweg naar Tokyo, maar Paris wel van iedereen verwacht dat ze er kort na de landing stijlvol uitzien. Of dat ze een zeer exclusieve club moeten binnen komen, zonder op de lijst te staan. Paris heeft totale volmacht in de show. Met een simpel smsje als I'm bored, is ze al in staat complete chaos veroorzaken bij de deelnemers. Maar met zoveel aandacht vragende, jet-set wannabees onder een dak, is drama natuurlijk onvermijdelijk.

My New BFF is al een grote hit geweest in de US en zal dat ongetwijfeld in Nederland ook worden.

Paris Hilton's My New BFF: Vanaf 8 februari iedere zondag om 19.00 uur op MTV.


- EINDE BERICHT -