Ezwim

Ezwim als enige Europese onderneming genomineerd voor internationale Telecom innovatieprijs

Nominatie voor AOTMP Industry Excellence Awards bevestigt voorsprong op concurrentie

Amsterdam, 3 februari 2009 - Ezwim, wereldwijd marktleider op het gebied van Telecom Expense Management is als enige telecom-onderneming uit Europa genomineerd voor de AOTMP Industry Excellence Awards. Deze prijzen worden jaarlijks toegekend aan bedrijven die excelleren op het gebied van Telecom en IT. Er zijn drie awards te winnen: `Telecom Professional of the Year', `Executive Stewardship Award' en `Innovation of the Year'. Ezwim is voor haar MNC Portal(TM) in de categorie `Innovatie van het jaar' genomineerd. De MNC Portal(TM) stelt internationale bedrijven in staat om op centraal niveau hun wereldwijde mobiele en vaste telecomuitgaven te controleren, analyseren en optimaliseren. Op 27 februari zal Managing Director Ron van Valkengoed in Orlando (FL) aanwezig zijn bij de uitreiking van de awards.

Ron van Valkengoed: "De nominatie is een bevestiging van onze voortdurende inspanning om onze klanten met de meest innovatieve telecom expense management oplossing van dienst te zijn. Overigens moet innovatief bij Ezwim ook effectief zijn. Innovatie om de innovatie is bij ons niet aan de orde. Dat wij als enige Europese partij genomineerd zijn, verbaast mij niet. De Europese markt bestaat grotendeels uit nationale spelers, die niet de kennis en ervaring hebben om bedrijven internationaal te ondersteunen, noch de schaalgrootte en het zakelijk model om serieus met innovatie bezig te zijn."

AOTMP, de organisatie die de verkiezing organiseert, is met opleidingen, onderzoek, benchmarks, succesindicatoren en consultancy voortdurend actief om de efficiëntie in Telecom- en IT-omgevingen te verbeteren. Jaarlijks organiseert AOTMP een conferentie waarbij het nieuwste en het beste in de telecom-industrie gepresenteerd wordt. De Award-uitreiking is onder deel van de conferentie die dit jaar in februari in Orlando (FL) plaatsvindt.

Over Ezwim

Ezwim, wereldwijd marktleider in Telecom Management, levert Telecom Expense Management en Telecom Service Management software aan bedrijven en operators. Ezwim's diensten maken telecomuitgaven inzichtelijk en beheersbaar voor zowel internationaal, als lokaal opererende bedrijven. Ezwim's diensten leiden tot substantiële besparingen van telecomuitgaven en grotere efficiency van de telecomprocessen.
Ezwim is een Software-as-a-Service speler (SaaS) die meer dan
1,000,000 eindgebruikers met behulp van beveiligde internetapplicaties binnen een on-demand businessmodel ondersteunt. Ezwim heeft klanten in alle toonaangevende marktsegmenten en Global 2000 bedrijven vertrouwen op Ezwim diensten voor het effectief managen van hun telecommunicatie. Bezoek voor meer informatie www.ezwim.com.

Voor meer informatie
Ezwim BV
Wendy van Meer, Marketing Directeur
Tel. 020-8884388
Email: wvanmeer@ezwim.com