Emakina Group stelt Emakina.EU voor

03/02/2009 18:53

EMAKINA GROUP

BRUSSEL, 3 FEBRUARI 2009 - Emakina Group kondigt vandaag de oprichting aan van Emakina.EU, een nieuwe bureau gespecialiseerd in de Europese en internationale instellingen. Bij de eerste klanten horen zowel de NATO, de VN als de Europese Commissie.

Emakina.EU positioneert zich als een kenniscentrum dat zich kan beroepen op de bestaande expertise van de bureaus van de groep Emakina op creatief, technologisch en strategisch vlak. Deze nieuwe entiteit beschikt over een eigen team van specialisten in institutionele communicatie en legt zich volledig toe op de noden van dit type van organisaties.

De voorbije maanden heeft Emakina een aantal belangrijke aanbestedingen binnengehaald voor de NATO, de VN als voor verschillende directoraten-generaal binnen de Europese Commissie. Emakina.EU reikt oplossingen aan voor de groeiende vraag van de belangrijkste institutionale spelers. "Tegenover de vele uitdagingen ten gevolge van de mondialisering en de uitbouw van Europa, zijn de nieuwe media uitgegroeid tot een cruciaal communicatiemiddel tussen de burger en de internationale organisaties. Via Emakina.EU kunnen we deze laatste groep doelgericht begeleiden bij hun communicatieve uitdagingen op Europees vlak , aldus Denis Steisel, CEO van Emakina Group."

Voor meer inlichtingen :

Olivier De Doncker

PR Manager Emakina

Tel: +32.2.400 40 21

Mobile : +32 473 96 93 37

Over Emakina

Emakina is een Europees netwerk van interactieve bureaus die hun klanten helpen met de integratie van het Internet in het geheel van hun activiteiten. Emakina Group is samengesteld uit de bedrijven Emakina Belgium (Brussel), Emakina.EU (Brussel), Emakina / Media (Brussel), Design is Dead (Antwerpen), SunTzu (Rotterdam), groupeReflect (Parijs en Limoges) en The Reference (Gent). De groep Emakina heeft een waaier van diensten uitgebouwd rond zijn vier kernactiviteiten: adviesverlening, interactieve marketing, informatieve websites en transactionele e-commercesites. Met een sterk team van zowat 270 medewerkers is Emakina het grootste interactieve bureau in België. Emakina Group staat

Related Links:

Voor hyperlinks en bijlagen:
Zie het origineel