Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

theFringe gaat voor Victory Boogie Woogie!

Hilversum - De nieuwe single van theFringe - Kurtis Blow (Boze Kids) is nu verkrijgbaar.

Na hun shows op Eurosonic en Noorderslag is theFringe ook bij Nokia niet onopgemerkt gebleven. Daardoor heeft de band met Nokia Music Store een actie op kunnen zetten. Bij aankoop van de single via http://music.nokia.nl wordt hun eerste EP "Plan Van Aanpak" gratis bijgeleverd. Op de EP staan 3 exclusieve tracks van theFringe en een remix van hun eerste single "Eindbaas" door Boemklatsch.

Eind vorig jaar heeft theFringe zowel de publieksprijs als de muzikantenprijs gewonnen van de Grote Prijs van Nederland. De Electro-Hiphop-Funk act is TMF Kweekvijver talent en brengt na hun eerste single "Eindbaas", hun tweede single met bijbehorende videoclip "Kurtis Blow (Boze kids)" uit. De videoclip is geïnspireerd op het Neo-plasticisme van Piet Mondriaan en is te bekijken op TMF.nl: www.tmf.nl/video/23128/thefringe_kurtis_blow.html

Het viertal bestaat uit 2 dj's/producers: Mixt Ape en Deeds en 2 mc's: Dan Stezo en Proskript. Quote Proskript: "Distribution is king! Dankzij Nokia kunnen we onze muziek eindelijk aan een groot publiek bekend maken!"

De videoclip is sinds 26 januari te zien op TMF. De single "Kurtis Blow (Boze Kids)" met de gratis EP "Plan Van Aanpak" is verkrijgbaar op de Nokia Music Store.

URL's
theFringe: http://www.thefringe.nl Nokia Music Store: http://music.nokia.nl BMKLTSCH RCRDS: http://www.boemklatsch.nl/?pageID=11 Videoclip Kurtis Blow (Boze Kids): http://www.tmf.nl/video/23128/thefringe_kurtis_blow.html


*

Ingezonden persbericht