Ingezonden persbericht


Persbericht

Jabra JX20 Pura wint "Best Designed Accessory Award"

Delft, 3 februari 2009 - De innovatieve Jabra JX20 Pura headset is door de jury van de Accessory Award uitgeroepen tot "Best Designed Accessory 2009". De award die door journalisten van onder andere Connexie, Autoweek en Mobile Cowboys is toegekend, erkent het stijlvolle ontwerp en optimale draagcomfort die door de JX20 Pura geboden wordt.

"Wij zijn er zeer trots op dat Jabra's toewijding om gebruikers hoogwaardige, stijlvolle en comfortabele headsetoplossingen te bieden, is erkent door een vakjury van gerenommeerde journalisten," zegt Viggo Olsen, general manager, EMEA & APAC Mobile bij Jabra. "De JX20 Pura laat zien dat een stijlvol ontwerp prima samengaat met kwaliteit. Het biedt exclusieve luxe, lichtgewicht mobiliteit, uitzonderlijke klassen en optimaal comfort, gecombineerd met superieure geluidstechnologieën."

De JX20 Pura is gebaseerd op de elegante en krachtige erfenis van de Jabra JX10 headset, en is ontworpen door het wereldberoemde ontwerphuis van Jacob Jensen. Zij hebben strakke lijnen gecombineerd met symmetrie, waardoor met behulp van een opvallend contrast van materialen deze sierlijke headset is gecreëerd. De JX20 Pura is gedeeltelijk uitgevoerd met een diepzwarte, hoogglans buitenkant en voorzien van geborsteld titanium.

de Accessory Awards
Tijdens het rijden in verschillende auto's werden de genomineerde build-in en plug-in carkits en Bluetooth headsets aan een test onderworpen. Hierbij werd onder meer gekeken naar de geluidskwaliteit tijdens gesprekken en de bedieningsmogelijkheden. Op basis van deze bevindingen werden er door de journalisten testformulieren ingevuld. De genomineerde accessoires in de categorieën Music Devices, Best Designed en Most Innovative werden bij Spyker Cars in Zeewolde bekeken.

Over de JX20 Pura oordeelde de vakjury als volgt: "De JX20 Pura is ontwikkeld in samenwerking met de designers van Jacob Jensen. De headset ziet er hierdoor niet alleen goed uit, maar is ook nog eens bijzonder licht en comfortabel in gebruik."

De Accessory Awards worden jaarlijks georganiseerd en zijn in het leven geroepen door het Connexie, het grootste telecomblad van Nederland.

###

Over GN
GN Netcom is met het merk Jabra wereldwijd marktleider op het gebied van innovatieve headsetoplossingen. Met ongeveer 1100 medewerkers en verkoopkantoren over de hele wereld ontwikkelt en produceert GN Netcom een uitgebreid aanbod aan draadloze headsets voor mobiele gebruikers, en draadloze en draadgebonden headsets voor zakelijke professionals op kantoor en in Call Centers. GN Netcom´s zakelijke activiteiten omvatten ook original equipment manufacturing (OEM). GN Netcom is onderdeel van GN Store Nord A/S. Voor meer informatie kunt u terecht www.jabra.nl

Jabra wordt binnen Nederland gedistribueerd door Battrex BV. Voor meer informatie bezoekt u www.battrex.nl

Voor meer informatie (