Ingezonden persbericht


Emerson Network Power introduceert energiezuinige Liebert PSI-XR

Lijninteractieve UPS-oplossing beschermt continuïteit IT-applicaties, servers, werkstations en netwerkapparatuur

Helmond, 3 februari 2009 â¤* Emerson Network Power, onderdeel van Emerson (NYSE: EMR) en wereldwijd marktleider op het gebied van bedrijfskritische continuïteit, introduceert de Liebert PSI-XR. De Liebert PSI-XR is een Uninterruptable Power Supply (UPS) gebaseerd op de lijninteractieve technologie. Karakteristiek voor deze technologie is de hoge energie-efficiëntie. Dit kenmerk is vooral belangrijk in IT-omgevingen waar een hoge vraag maximalisatie van het stroomgebruik vereist. Daarnaast beschikt de Liebert PSI-XR over een vermogensfactor van 0,9 en levert hij meer vermogen met dezelfde geabsorbeerde energie.

Andere interessante functionaliteit van de Liebert PSI-XR is de Automatic Voltage Regulation (AVR) die voltagewisselingen opvangt. De AVR voorkomt bovendien intensief gebruik van accu's, wat hun levensduur verlengt.

De Liebert PSI-XR wordt geleverd in Rack- en Tower-uitvoering en is eenvoudig te installeren. Zo beschikt deze UPS over een led-scherm dat de gebruiker negentig graden kan draaien, waardoor de informatie vanuit elke hoek leesbaar is. De PSI-XR heeft daarnaast een ruim aantal communicatiepoorten voor een optimaal installatiegemak: serial, USB, SNMP en Contact Closure. De PSI-XR wordt standaard geleverd met software voor automatische afsluiting van het besturingssysteem. Hierdoor zijn de gegevens van de gebruiker extra beschermd.

De PSI-XR is beschikbaar met 1.000, 1.500, 2.200 en 3.000 voltampèrevermogen. Deze nieuwe UPS van Emerson Network Power is speciaal ontworpen voor het leveren van maximale flexibiliteit en beschikbaarheid. Daarnaast beschikt de Emerson UPS over de langste vermogensreserves in zijn soort. Verder heeft de PSI-XR hot-swap-accu's die de gebruiker kan vervangen zonder de stroom uit te hoeven schakelen. Bovendien kan de Liebert PSI-XR de duur van de interne accu's verlengen door de inzet van maximaal zes externe accu-units. De units hebben een compact formaat, vergelijkbaar met de UPS zelf, en leveren drie uur extra vol vermogen.

De standaardgarantietijd voor de Liebert PSI-XR is twee jaar met een optionele verlenging van één jaar.

####

Over Emerson Network PowerTM
Emerson Network PowerTM, een divisie van EmersonTM (NYSE: EMR), is wereldwijd marktleider op het vlak van bedrijfskritische continuïteit, van grid tot en met chips voor telecommunicatienetwerken, datacenters, gezondheidszorg en industrie. Emerson Network Power biedt innovatieve oplossingen en expertise op het gebied van AC- en DC-power, precisiekoelingssystemen, embedded computing en power, geïntegreerde racks en supplementen, powerswitching, -controle, -monitoring en -connectiviteit. Alle oplossingen worden wereldwijd ondersteund door Emerson Network Power-technici. Liebert-power, -precisiekoeling en -monitoringsproducten en services van Emerson Network Power verbeteren het gebruik en beheer van datacenters en netwerktechnologieën door de beschikbaarheid, flexibiliteit en efficiëntie van IT-systemen te vergroten. Voor meer informatie www.liebert.com, www.emersonnetworkpower.com of www.eu.emersonnetworkpower.com.

Over EmersonTM
EmersonTM (NYSE: EMR), gevestigd in St. Louis (VS), brengt technologie en engineering samen in innovatieve oplossingen. Het bedrijf levert deze vanuit diverse divisies als noodstroomvoorziening, procesbeheer, industriële automatisering, klimaattechnologie en gereedschappen. De omzet in het fiscale jaar 2008 bedroeg 24,8 miljard dollar.

Ingezonden persbericht