Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

---

Hengelo, 02 februari 2009

Twee makelaars verder onder één naam

Woonaccent en Gerritsjans & Kamp bundelen kracht

De één blijft in Hengelo, de ander in Delden. Elk makelaarskantoor houdt z'n eigen pand, maar huisstijl en naam, zijn voortaan gelijk. Hofstede & Kamp Makelaars is de nieuwe naam van wat voorheen Woonaccent en Gerritsjans & Kamp was. Sinds vorige week staat het aangepaste logo op de gevel van de vestiging aan de Bornsestraat 28 in Hengelo én aan de Langestraat 15 in Delden.

"We slaan de handen ineen" zegt Frank Hofstede. "Door samen te werken houden we directe kosten in de hand terwijl we het woningenaanbod en de service naar klanten toe, uitbreiden." Compagnon Niek Kamp sluit zich hierbij aan. "We onderscheiden ons door het directe contact met onze opdrachtgevers van A tot Z. Want ondanks dat we nu twee vestigingen hebben, blijven we een kleinschalig makelaarskantoor. We kunnen snel schakelen en ons netwerk is uitgebreid."

Korte lijnen

De twee jonge en gedreven (NVM) makelaars streven naar het 1+1=3-effect. "Door de kleinschaligheid van de beide kantoren krijgt de klant altijd de persoonlijke aandacht die hij of zij verdient. Ik merk dat mijn klanten het prettig vinden als het hele proces door één persoon geregeld wordt" vertelt Niek Kamp. "We gaan vrij ver in het verlenen van service. We zijn bijvoorbeeld heel flexibel wat betreft afspraken maken voor een gratis waardebepaling of een bezichtiging" voegt Frank Hofstede toe

Aanspreekpunt

Het kantoor in Hengelo is in 1995 gesticht door Harold Postma en heeft inmiddels een goede reputatie opgebouwd eerst onder de naam Postma makelaardij en later onder Postma & Wind. Harold Postma staat Frank Hofstede met zijn kennis en ervaring nog regelmatig bij en blijft Joyce Roescher-de Graaf het eerst aanspreekpunt op het kantoor in Hengelo.

Website

Sinds 1 januari is het gezamenlijke aanbod van Hofstede & Kamp Makelaars te vinden op www.hofstedekamp.nl. Frank Hofstede en Niek Kamp heten u van harte welkom aan de Langestraat 15 in Delden of aan de Bornsestraat 28 in Hengelo.
---



Ingezonden persbericht