Na Masterlight kiest ook Eurolight voor AmSys


NIJENSLEEK, 20090203 -- Eurolight BV, een groothandel in verlichtingsartikelen gevestigd in Panningen, heeft ook gekozen voor de bedrijfssoftware AmSys van leverancier MD Automatisering. Eurolight werkt vanaf 1 januari 2009 met AmSys. Zusteronderneming Masterlight BV, ook een groothandel in verlichtingsartikelen gevestigd in Panningen, maakt als sinds 1997 gebruik van AmSys. De grote tevredenheid van de gebruikers van Masterlight heeft ervoor gezorgd dat ook Eurolight met AmSys zal gaan werken.

AmSys bestaat al sinds 1985 en is oorspronkelijk ontwikkeld voor productiebedrijven in de metaalsector. AmSys valt in de categorie ERP-systemen, draait onder Windows en bestaat uit de modules Basisgegevens (klanten en personeel), Menu- en Gebruiksbeheer, Financiële Administratie, Verkoopadministratie, Voorraadadministratie en Werkorderadministratie (inclusief calculatie). Deze modules vormen samen een geïntegreerde set van bedrijfssoftware voor optimale ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Wij hanteren geen aanschafprijs voor AmSys, maar een jaarlijks bedrag voor een licentie- en onderhoudscontract.De data wordt opgeslagen in een onderhoudsvrije relationele database.

MD Automatisering is gevestigd in Nijensleek (nabij Steenwijk) en staat bekend om de gedegen sectorkennis, de goede service en de lage tarieven. Voor meer informatie zie onze website www.mdautomatisering.nl. Als u geïnteresseerd bent, kunt u telefonisch (0521-382205) of via e-mail (info@mdautomatisering.nl) contact met ons opnemen.





Ingezonden persbericht