Website helpt verliefden met koudwatervrees


UTRECHT, 20090203 -- Daags voor Valentijn opent cupibot.nl haar virtuele deuren. Het gaat hier niet om de zoveelste datingsite, maar om een webtool voor verlegen singles.

Vanaf begin februari is cupibot.nl online om verliefden bij te staan met een welbekend probleem: hoe kom je erachter of de interesse wederzijds is?

Dit zou de 21e eeuw niet zijn als daar geen interactieve oplossing voor bestond. Je nodigt de persoon op wie je verliefd bent uit via de website en daarna gaat de Cupibot aan het werk. De website vraagt anoniem aan het doelwit in welke personen hij of zij eventueel is geĂŻnteresseerd. Zit de Valentijn daartussen, dan is er een `match' en kan er iets moois ontstaan.

De toegevoegde waarde van Cupibot zit in een zorgvuldig en discreet spel van vraag en antwoord. Beide partijen kunnen zich tijdens dit proces zonder gezichtsverlies terugtrekken, mocht de interesse niet wederzijds blijken.
Zo wordt bijvoorbeeld eerst gevraagd of de heimelijk aanbedene al een relatie heeft.

Mocht dit zo blijken te zijn - of is er om andere reden geen interesse - dan kun je je weer veilig hullen in anonimiteit. Een korte periode van herstel wordt aangeraden alvorens je virtuele pijlen weer te richten op iemand anders.

Cupibot.nl is een particulier initiatief. Er zit geen uitgever of groot commercieel belang achter. Inschrijving en gebruik zijn kostenloos.

Hoewel opgericht met een knipoog naar, staakt de website niet na Valentijnsdag. Cupibot schat in dat aan de dienstverlening het hele jaar door behoefte bestaat.

www.cupibot.nl





Ingezonden persbericht