NUwerk.nl ondersteunt recruiter


Nieuwe functie vacaturesite creëert talentpool voor werkgever

ROTTERDAM, 20090203 -- Met ingang van 2 februari 2009 kunnen werkzoekenden bij vacaturesite Nuwerk.nl in hun profiel aangeven bij welke werkgevers zij graag zouden werken. `Zo ontstaat zonder moeite een talentpool', zegt Simon Evenblij van NUwerk.nl.

Duurzaam werven
Vacaturesite NUwerk.nl denkt op kostenefficiënte wijze mee met recruiters in tijden van malaise. `Ook al kamp je nu met een vacaturestop, goed personeel blijft structureel nodig', merkt Evenblij op. `Doordat de potentiële kandidaat in zijn profiel bij NUwerk.nl aangeeft bij welke bedrijven hij graag werkt, vormt zich per werkgever ongemerkt - en zonder extra inspanning - een `pool' om uit te putten.' Het in de gaten houden van talent blijft belangrijk met het oog op de toekomst, vindt de director van NUwerk.nl. `NUwerk.nl helpt te werven voor nu en voor later'.

Op NUwerk.nl, dat in juli 2008 van start ging, zijn inmiddels ruim 5000 vacatures te vinden en het heeft bijna 400.000 unieke bezoekers. De vacaturesite richt zich zowel op mbo, hbo als academisch geschoolden. Het initiatief is bovendien de grootste vacaturesite waar alleen vacatures van directe werkgevers zijn terug te vinden.

Meer informatie over NUwerk.nl op www.nuwerk.nl.





Ingezonden persbericht