Twice IT Training lanceert gratis Microsoft LevelUp Techsessies


Intensieve kennisoverdracht voor up-to-date Microsoft kennis en directe inzetbaarheid IT Professionals

DRIEBERGEN, 20090203 -- Twice IT Training, één van de grootste Microsoft opleiders in Nederland en tevens Microsoft Gold Partner, lanceert gratis Microsoft LevelUp Techsessies voor IT Professionals die in korte tijd kennis willen opdoen over het gebruik en de toepassing van bestaande Microsoft producten. LevelUp Techsessies vinden plaats in de opleidingscentra van Twice IT Training in Amsterdam, `s-Hertogenbosch en Driebergen.

De gesprekken met klanten en partnerorganisaties vormden aanleiding voor de lancering van de sessies. Directeur van Twice Group, Marcel van den Berg, licht toe: "Veel IT Professionals bevinden zich momenteel tussen projecten in. Hoe beter ze opgeleid zijn en hoe meer zij beschikken over up-to-date kennis, des te sneller en makkelijker ze ingezet kunnen worden op nieuwe projecten. Juist in economisch zware tijden is het belangrijk om te blijven investeren in het opleiden van medewerkers. Goed opgeleid personeel bepaalt niet alleen de waarde van een organisatie maar verhoogt ook de motivatie en inzetbaarheid van medewerkers."

In overleg met partnerorganisatie Microsoft, besloot Twice IT Training om een serie interactieve workshops te verzorgen. "Veel ICT bedrijven hebben behoefte aan een snelle beschikbaarheid van korte praktische trainingsessies voor hun personeel. Op deze manier blijven ze op de hoogte van productontwikkelingen en kunnen ze sneller inspelen op vragen vanuit de markt.", aldus Van den Berg. De LevelUp Techsessies behandelen één specifiek Microsoft onderwerp of product, vinden plaats in de ochtend of middag en worden gegeven door gecertificeerde docenten. Naast intensieve kennisoverdracht en het delen van onderlinge kennis, gaan de deelnemers ook praktisch aan de slag met de leerstof. Belangstellenden kunnen zich aanmelden voor de volgende LevelUp Techsessies:



Voor een up-to-date overzicht met alle LevelUp Techsessies, ga naar www.twice.nl

Over Twice IT Training

Twice IT Training maakt onderdeel uit van Twice Group en is sinds 1992 actief op de Nederlandse IT opleidingsmarkt. Twice IT Training is één van de grootste IT opleiders in Nederland en verzorgt IT trainingen voor Software Developers, Netwerk- en systeembeheerders en voor gebruikers van kantoorautomatisering. Twice IT Training is Microsoft Gold Partner for Learning Solutions, Citrix Authorized Learning Center, Prometric en VUE Authorized Test Center en EXIN Accredited Examination Center. Twice IT Training beschikt over de Cedeo keurmerken open inschrijving en maatwerk trainingen en is lid van de Vereniging van Opleidingsinstituten voor Informatica (VOI). Voor meer informatie: www.twice.nl.

Over Twice Group

Twice Group is dé partner op het gebied van opleiding en ontwikkeling voor de top 500 van bedrijven in Nederland. De onderneming bestaat uit de werkmaatschappijen Twice IT Training, Twice Interaction, Twice Services, NewLevel en Eurolinguist.
Twice IT Training verzorgt ICT-opleidingen voor Software Developers, Netwerk- en Systeembeheerders en voor gebruikers van kantoorautomatisering. Twice Interaction leidt op in methodische trainingen en persoonlijke vaardigheden. De trainingen zijn gericht op het herkennen van de eigen kracht van de cursist en het ontwikkelen van vaardigheden om deze kracht optimaal te kunnen benutten. Twice Services ontwikkelt learning infrastructure systemen, portals, corporate E-Learning oplossingen en testen en assessments. ICT-opleider NewLevel biedt naast training, Learning Services Consultancy diensten. Eurolinguist heeft zich sinds haar oprichting in 1984 gespecialiseerd in intensieve, individuele, functiegerichte taaltrainingen voor professionals uit het bedrijfsleven en de overheid.

De opleidingsactiviteiten van Twice Group werden gestart in 1992. Het hoofdkantoor is gevestigd in Driebergen met nevenvestigingen in Amsterdam, Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen, Rotterdam en Zoetermeer. Ga voor meer informatie over Twice Group naar www.twice.nl.