Nieuwe `Bel ADA' biedt secretariële diensten op afstand


AMERSFOORT, 20090203 -- Bel ADA' is een nieuwe internetdienst die mensen helpt efficiënter en effectiever met hun tijd om te gaan door secretariële diensten op afstand aan te bieden. Dit gebeurt door middel van het achterlaten van een bericht en een online virtueel kantoor. Het besparen van tijd in het bijhouden van agenda's en adressen of rapporten schrijven is interessant voor bijvoorbeeld account managers, vertegenwoordigers en zelfstandigen.

In de huidige tijd is personeel niet iets waar we meteen aan denken, terwijl intussen het werk gedaan moet worden. Het zijn vaak de vervelende klusjes die tijd in beslag nemen en ons van de dingen afhouden waar het juist om gaat. Bel-Ada komt met de oplossing. Ada de persoonlijke Analoge Digitale Assistente die via telefoon en het web assisteert met die klusjes waar net geen tijd voor is, maar toch zo belangrijk blijven. Het gevoel van je eigen assistente, en ook nog eens 24 uur per dag 7 dagen in de week beschikbaar.

Zo werkt Ada

Ada werkt op basis van inspreektijd. Ada krijgt opdrachten via het Memo systeem dat altijd klaar staat. Door het speciale bel Ada nummer te bellen met behulp van een unieke code, kan Ada telefonisch opdrachten aannemen.

Dit alles werkt met een maandelijkse abonnement op basis van te gebruiken tijd. Op basis daarvan worden onder andere gespreknotities, visitekaartjes en e-mails verwerkt. Het enige dat de gebruiker nog hoeft te doen is het te controleren en te gebruiken.

Ada werkt met echte fysieke assistentes die voor de Ada-gebruiker binnen vier uur de opdrachten uitwerkt. Ada is er voor de uitwerkklussen, maar niet voor de regelklussen.

Achtergrond:

Gerhard Radstake van Gercom ICT legt uit: "Als ondernemer van een klein
bedrijf zat ik vaak avond aan avond aan de computer. In 2006 is het idee ontstaan
van de digitale assistente. ADA was geboren. ADA is de Analoge Digitale
Assistente; een systeem waar je met vaste en mobiele telefoon je boodschappen
en opdrachten inspreekt. Deze boodschappen worden dan uitgewerkt en in je online kantoor geplaatst en eventueel gesynchroniseerd met je werkcomputer".

Radstake legt uit dat het virtuele kantoor verschillende modules bevat, zoals contactpersonen, agenda, taken en factuur. "Het is de bedoeling dat In de toekomst modules zoals boekhouding, inkoopboek, abonnementen administratie en autokosten administratie worden toegevoegd."

Meer weten:

www.bel-ada.nl