Wel 110 deelnemers Utrechtse Beursvloer 3 februari


Het maatschappelijk betrokken ondernemen event in Utrecht

UTRECHT, 20090202 -- De Utrechtse Beursvloer: hét maatschappelijk betrokken ondernemers evenement in Utrecht belooft een groot succes te worden. Er zijn al 110 aanmeldingen vanuit het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties! De NS heeft in het kader van maatschappelijke betrokkenheid haar locatie, het NS Trefpunt, beschikbaar gesteld. Wethouder Cees van Eijk (Cultuur, Welzijn en integratie) opent de Beursvloer.

Op de Utrechtse Beursvloer bieden bedrijven, overheden, media en opleidinginstituten hun kennis, kunde, faciliteiten, medewerkers en netwerk aan, aan maatschappelijke organisaties. Onder andere zorginstellingen, sportclubs, goede doelen en vrijwilligersorganisaties krijgen op deze manier unieke kansen! Op de beursvloer worden in een informele, dynamische sfeer in korte tijd veel matches gemaakt.

Vragen maatschappelijke organisaties
Maatschappelijke organisaties kunnen op de Beursvloer terecht met de meest uiteenlopende vragen: van vergaderruimtes, juridisch advies of coaching tot stageplekken voor middelbare scholieren en chocoladefonduen met mensen met een psychische beperking. Een overzicht van alle vragen vindt u hier.

Deelname bedrijfsleven
Vanuit het bedrijfsleven zijn er al bijna dertig aanmeldingen. Bedrijven als Randstad werving en selectie, Twynstra Gudde adviseurs en managers, House of Performance, Fortis, KPMG, KvK, VNO-NCW, Logica, Beeldwerk en Movisie hebben toegezegd te komen.

Een overzicht van alle deelnemende bedrijven en maatschappelijke organisaties, vindt u op www.beursvloer-utrecht.nl. Hier kunt u ook terecht voor het volledige programma.

De Utrechtse Beursvloer: 3 februari 2009 van 15:30 tot 18:30 uur op het NS Trefpunt.

Mocht u interesse hebben in deelname of om verslag te doen, dan kunt u zich nog aanmelden via www.beursvloer-utrecht.nl.
Namens de initiatiefgroep
Fortis, Kamer van Koophandel Midden-NL, KPMG, De Slinger Utrecht, Vluchtelingenwerk Midden - NL, Vereniging Sport Utrecht, VNO-NCW Midden, Vrijwilligerscentrale Utrecht





Vrijwilligerscentrale Utrecht