Tape it or Leave it


TILBURG, 20090115 -- Dinsdagmiddag 3 februari vindt Tape it or Leave it plaats die in het teken staat van de digitalisering in de branche van de muziek en podiumkunsten. Digitale marketing is het nieuwe middel voor je marketing- en promotieactiviteiten, maar er zijn ontelbare mogelijkheden. Colin zet de beste op een rij en laat ze zien! Er komen experts aan het woord en diverse ervaringsdeskundigen delen hun verhaal over dit onderwerp! Uiteraard geven wij jou ook het woord om je mening en ervaringen te laten horen. Kortom, een informatieve en interactieve bijeenkomst voor iedereen die op promotiegebied zijn horizon wil verbreden!

Tape it or Leave it is een bijeenkomst die draait om de digitalisering in de branche van de muziek en podiumkunsten. De laatste jaren hebben de traditionele media plaatsgemaakt voor nieuwe media. In een razendsnel tempo heeft de digitalisering enorme stappen gemaakt en zijn we op de dag van vandaag tal van mogelijkheden rijker. Voornamelijk in deze branche is de verandering goed te zien. Succesverhalen worden verteld en mogelijkheden worden verbeeld.

Er is veel mogelijk via de digitale weg. Het biedt een hoop mogelijkheden en kansen, maar het kan ook een bedreiging vormen. Voornamelijk in de branche van de muziek en podiumkunsten is het oppassen met wat je naar buiten brengt en op welke manier je dit doet. In Tape it or Leave it belichten we dan ook het juridische aspect van het gebruik van de digitale mogelijkheden.

Het gebruik van nieuwe media als marketingtool is een andere manier van werken en creativiteit en innovativiteit spelen hierbij een grote rol. De juiste mensen vinden en op de juiste manieren de doelgroep aanspreken is een kunst. Met Tape it or Leave it laat Colin zien wat deze mogelijkheden zijn en hoe je deze kunt gebruiken. Onze experts doen dit op een informerende manier maar ook zeker op een beeldende manier. Om een aantal cases uit de praktijk te tonen zijn daar onze ervaringsdeskundigen die op een bijzondere manier vertellen hoe zij die digitale weg bewandelen en hoe hun succesvol zijn geworden door het gebruik van nieuwe media. Door middel van een live forum geven we tevens het publiek het woord om hun mening en ervaringen te delen. De middag wordt afgesloten met een gezellige borrel.

Colin, Creative Organisations Linked in Networks, is een netwerkorganisatie voor creatieve bedrijvigheid. Het wil creatieve ondernemers met elkaar in contact laten komen, maar ook cultuur en economie dichter bij elkaar brengen.

Organisatie: Colin
Locatie: Theater zaal 16, Tilburg
Datum: 3 februari 2009
Tijd: 13:30 uur - 17.15 uur
Entree: Gratis
Website: www.colin.nl
Inschrijving: Mail naar tape-it@colin.nl





Ingezonden persbericht