OCTANE verzorgt PR voor Riverbed Technology

Vanaf nu verzorgt OCTANE de PR voor Riverbed Technology B.V. in de Benelux. Riverbed Technology, Inc. (Nasdaq:RVBD) is marktleider op het gebied van performance-oplossingen voor Wide Area Network (WAN)-optimalisatie.

Door aanzienlijk verbeterde applicatieperformances, verandert Riverbed de manier van werken binnen organisaties en maakt het mogelijk om gedistribueerde teams te laten samenwerken alsof ze op één locatie zitten. De technologieën van Riverbed verhogen de applicatieperformance tussen datacenters, wereldwijde kantoren en mobiele werkers van 50 tot 100 keer sneller. Riverbed biedt een complete oplossing voor organisaties die direct resulteert in extreme kostenbesparingen en verhoging van de arbeidsproductiviteit.

De Steelhead en de Steelhead Mobile zorgen ervoor dat organisaties hun IT kunnen consolideren. Daarnaast levert het een optimalisatie van bandbreedtegebruik en een snellere WAN back-up voor alle soorten industrieën. Dit garandeert data-integriteit. De Steelheads worden ingezet binnen verschillende organisaties variërend van multinationals met kantoren verspreid over de hele wereld tot bedrijven met slechts enkele locaties. Voor een demo van het product zie: www.riverbed.com/pr/jack

De RiOS-technologie heeft inclusief 2009 vijf keer op rij de 'Product of the Year Award' ontvangen van InfoWorld, Daarnaast is Riverbed Technology in 2008 door Gartner als leader geplaatst in het Magic Quadrant voor WAN Optimization Controllers (WOC). Met deze plaatsing geeft Gartner aan dat Riverbed de markt in belangrijke mate richting geeft met haar producten en met de aandacht die zij vestigt op het belang van WAN-optimalisatie.

Het hoofdkantoor is gevestigd in San Francisco in de Verenigde Staten. Klanten van Riverbed in de Benelux zijn onder andere: NAVTEQ, Bugaboo, BAM Civiel, Barco en Fortis Investment. Graag wisselt Riverbed met u van gedachten over actuele zaken en ontwikkelingen op het gebied WAN-optimalisatie. Carel Bak, Regional Director van Riverbed Nederland, vertelt u graag meer over de organisatie en haar diensten/producten.

Wanneer u interesse heeft in meer informatie, brochures, whitepapers, case studies of een gesprek met Riverbed, neem dan contact op met OCTANE via riverbedbenelux@octanepr.com of +31 (0) 40 266 1130. U kunt direct contact opnemen met ondergetekende via ingridv@octanepr.com of met Danielle Wildemast via daniellew@octanepr.com. Voor meer informatie kunt u een bezoek brengen aan de website: www.riverbed.com Uiteraard houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Riverbed.

Met vriendelijke groet,
Ingrid van den Nieuwenhof

OCTANE PR

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 (0)40 266 11 30
Fax: +31 (0)40 235 46 01
Web: www.octanepr.com