Ingezonden persbericht


Persbericht

Unisys Nederland gaat strategische samenwerking aan met Ebase Technology

Schiphol-Rijk, 3 februari 2009 - Unisys Nederland kondigt een strategisch partnership aan met softwareleverancier Ebase Technology en heeft op 5 januari een overeenkomst afgesloten voor het gebruik en de levering van Ebase software.

Unisys heeft als vooraanstaand dienstverlener bij een groot aantal overheidsinstellingen de Document Management dienstenportfolio geïmplementeerd om processen verder te optimaliseren. Ebase is een waardevolle aanvulling op deze dienstenportfolio en stelt Unisys in staat om naast de invoer via fysieke scanners, Office en mail ook de invoer via webformulieren te integreren in bestaande ECM-oplossingen.

Met het Ebase-ontwikkelingsplatform is het mogelijk om op een snelle en eenvoudige manier - via het web - invoerdocumenten te creëren die direct worden opgenomen in de betreffende workflow. Door middel van de integratieserver van Ebase worden willekeurige databases en applicaties gekoppeld aan deze formulieren waardoor bijvoorbeeld autorisatie op gegevens, selectie en aanvulling mogelijk is in de webformulieren.

Ebase-gebruikers zijn verenigd in een gebruikersgroep. Op 20 januari jongstleden organiseerde Unisys de derde bijeenkomst van deze gebruikersgroep op zijn vestiging in Schiphol-Rijk. Naast gebruikerservaringen gaf Ebase Technology zijn visie op de toekomst en werden de gebruikers geïnformeerd over de meest recente en toekomstige ontwikkelingen. Unisys gaf tijdens deze bijeenkomst de huidige gebruikers inzage in de aanpak voor ondersteuning van hun ontwikkelingen en de wijze waarop Unisys het aantal gebruikers wilt vergroten.

Over Ebase Technology
Ebase Technology levert innovatieve software, ontworpen voor een snellere ontwikkeling van webapplicaties. Het framework biedt uitgebreide ondersteuning voor de levering van browsergebaseerde applicaties voor zowel Intranet als Internet, waaronder ondersteuning voor workflowoperaties, integratiediensen en scannen. Ebase Technology is in 1999 opgericht en is gevestigd bij Cambridge, Engeland. Ebase levert software framework-oplossingen aan klanten uit de publieke en private sector.

Over Unisys
Unisys is wereldwijd actief in IT-diensten en -oplossingen. We bieden consulting, systeemintegratie, outsourcing, IT-infrastructuren en servertechnologie. We zijn erin gespecialiseerd om klanten te helpen om informatie zo te gebruiken dat bedrijfsactiviteiten efficiënt en veilig zijn zodat bedrijfsdoelstellingen gerealiseerd kunnen worden. Onze consultants en specialisten helpen klanten om hun uitdagingen beter te begrijpen en meer visibiliteit te bieden in de bedrijfskritische verbanden tussen de verschillende activiteiten. Bezoek voor meer informatie www.unisys.nl.

Unisys is een geregistreerd handelsmerk van Unisys Corporation. Alle andere merken en producten waar hierin naar verwezen wordt, zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren.

###