Ingezonden persbericht


Persbericht

Total Specific Solutions maakt afronding overname PinkRoccade Local Government en PinkRoccade Healthcare bekend

Apeldoorn, 2 februari 2009 - Total Specific Solutions (TSS) maakt bekend dat zij de aankoop van PinkRoccade Healthcare en PinkRoccade Local Government van KPN / Getronics heeft voltooid.

Na ontvangst van de goedkeuring van de Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) en de Ondernemingsraad is de overname, welke aangekondigd is op 1 december 2008, afgelopen vrijdag een feit geworden. ABN AMRO Bank, de huisbank van Total Specific Solutions, heeft de acquisitie ondersteund.

Gerrit Oosterhof, CEO van Total Specific Solutions: "PinkRoccade Local Government en PinkRoccade Healthcare leveren hoogwaardige en specifieke oplossingen ter ondersteuning van de kernactiviteiten van haar opdrachtgevers en zijn een absolute aanwinst voor Total Specific Solutions. Beide onderdelen zullen binnen Total Specific Solutions volledig tot hun recht komen, omdat er ruimte is voor de ontwikkeling van een eigen profiel binnen de relevante markten. Wij gaan verder investeren in de producten en de aanvullende dienstverlening. Hierbij worden mogelijke vervolgacquisities niet uitgesloten. Op deze manier bieden wij lange termijn stabiliteit voor zowel de klanten als de medewerkers van PinkRoccade Local Government en PinkRoccade Healthcare."

Over Total Specific Solutions
Total Specific Solutions is een ICT onderneming die specifieke oplossingen aanbiedt aan Top 500 bedrijven, centrale- en decentrale (semi-) overheidsinstellingen met een focus op software, business consultancy en dienstverlening. Op dit moment heeft Total Specific Solutions kantoren in Nederland, België, Roemenië en Spanje. Total Specific Solutions bestaat uit onafhankelijke ICT ondernemingen die alle top-3 speler zijn binnen hun eigen specifieke markt, en levert een heldere toegevoegde waarde aan haar klanten. Met circa 1.700 medewerkers behaalt Total Specific Solutions een omzet van EUR 180 miljoen. Total Specific Solutions voorziet een verdere groei de komende jaren. Meer informatie is beschikbaar op www.totalspecificsolutions.nl