Gemeente Asten Ommel

Start werkzaamheden Ei van Ommel

Vanaf 1 maart 2009 gaat er daadwerkelijk gestart worden met de ombouw van verkeersplein Asten ter plaatse van de aansluiting N279 en de A67. De rotonde wordt verwijderd en vervangen door een aantal kruispunten met verkeerslichten. Medio dit jaar zal het werk gereed zijn.

EivanO Het verkeersplein Asten (aansluiting A67 - N279) wordt dit jaar in het kader van groot onderhoud gereconstrueerd. Het verkeersplein, ook wel Ei van Ommel genaamd, heeft een belangrijke verkeersfunctie in de regio Asten. De aansluitingen Meijel en Asten worden samengevoegd en de aansluitingen Helmond en Deurne worden samengevoegd. De toe- en afritten Eindhoven en Venlo op de snelweg blijven gehandhaafd, waarbij vermeld dient te worden dat de aansluiting van en naar Venlo verlengd zal worden. Bij de kruisingen worden overal verkeerslichten geplaatst.

Informatieavond

Om ervoor te zorgen dat u ook tijdens de ombouw van het Ei uw bestemming kunt bereiken, is door de aannemer een uitvoeringsfasering uitgewerkt. Op 19 februari 2009 van 19.30-21.30 uur wordt in wegrestaurant Nobis een informatieavond georganiseerd waarbij deze verkeersmaatregelen en de werkplanning worden toegelicht. U bent van harte welkom om deze informatieavond bij te wonen.