Politie Midden- en West Brabant

persberichten district

Oosterhout NB, 03-02-2009

Politie houdt inzittenden auto aan na achtervolging

KAATSHEUVEL / 'S-HERTOGENBOSCH - De politie heeft vanmorgen even na 02.00 uur in de Wolfsmelkstraat in 's- Hertogenbosch twee mannen van 33 en 28 jaar, afkomstig uit Hedel en Alem aangehouden. Surveillerende agenten zagen in de Amerikastraat in Kaatsheuvel een auto rijden met daarin twee inzittenden. Bij het zien van de politie verhoogde de bestuurder zijn snelheid en reed weg richting Sprang-Capelle. Via woonerven in Sprang-Capelle waar de bestuurder roekeloos rijgedrag vertoonde stuurde de bestuurder de auto richting de Rijksweg de A-59. Het lukte de politie samen met agenten uit 's-Hertogenbosch de auto in de Wolfsmelkstraat te laten stoppen. Naast inbrekerswerktuig troffen de agenten in de auto diverse dozen aan met daarin gameartikelen. Het tweetal is voor onderzoek ingesloten.

Politie arresteert Oosterhouter voor huiselijk geweld

OOSTERHOUT - De politie heeft in een woning in Oosterhout gisteravond rond 21.15 uur de 44-jarige bewoner aangehouden. De man wordt ervan verdacht zijn 50-jarige ex-vriendin en haar 22-jarige dochter, beiden uit Almere te hebben mishandeld.

Beide vrouwen hadden een afspraak met de verdachte om achtergebleven goederen in de woning op te halen. Bij de woning ontstond er tussen het drietal een woordenwisseling. Tijdens de woordenwisseling sloeg de verdachte zijn ex en haar dochter in het gezicht. Er ontstond een schermutseling in en buiten de woning waarbij de ruit van de voordeur sneuvelde. De politie werd gealarmeerd die de man mee naar het bureau nam.

Ex-vriendin vernielt ruit van woning

GILZE - De politie heeft gistermiddag, even na 14.00 uur op de Rijksweg de A-27 een 26-jarige Oosterhoutse vrouw aangehouden voor vernieling. De politie stelde een onderzoek in nadat de 32-jarige ex-vriend uit Gilze had gemeld dat ze de ruit van de voordeur van zijn woning vernield had. Agenten troffen haar aan op de Rijksweg en namen haar mee naar het bureau. Daar bekende ze tijdens het verhoor de vernieling. De politie schakelde de crisisdienst ter beoordeling in. Na verhoor werd ze in vrijheid gesteld.

auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 03-02-2009 11:57 | © Regio Midden en West Brabant |