IMCI wint pitch FilmandStars.tv

03/02/2009 12:11

IMCI

FCCE b.v. eigenaar van FilmsandStars.tv is in zee gegaan met IMCI; succesvol op het gebied van nieuwe media. IMCI bleek tijdens een pitch onder verschillende bureau's het best aan te sluiten bij de wensen van FCCE.

Justus Verkerk, Chief Commercial Officer FCCE: "IMCI is een innovatief bedrijf dat precies begreep hoe de website van FilmsandStars.tv moest passen binnen een internationaal, crossmediaal platform. IMCI kwam met een schaalbare oplossing die er kwalitatief uitsprong en met de zeer scherpe prijs concurrenten buiten spel zette. Het enthousiasme en de informele sfeer een enorme bijdrage geleverd aan het ontwikkel en implementatie traject"

IMCI kiest voor een one-stop-shop methode voor de klant met een vaste lage prijs zonder bijkomende extra kosten. Door een optimale samenwerking van de creatieve input van FilmsandStars met de technische doorvertaling en ontwikkeling van IMCI staat er nu een State-of-the-Art filmportal.

De multilangual internetsite is een combinatie van strak design, actionflashscript, searchengine-technologie, content-managementsysteem en ad-managementintegratie.





http://www.filmsandstars.tv