KNHS


KNHS-competitie Viertallen kür op muziek gestart 2 februari 2009

LISSE (KNHS) Op zondag 1 februari vond in het Zuid-Hollandse Lisse de eerste wedstrijd plaats van de KNHS-competitie Viertallen kür op muziek.

De winst bij de ponys klasse L ging naar Ponyclub Zeewolderuiters uit Zeewolde en in de rubriek paarden L naar vereniging de Weststichtse Ruiters uit Harmelen. In de klasse M ponys waren The Dancing Queens uit Baarle Nassau de besten en bij de paarden klasse M ging de overwinning naar RV Argonaut uit Steenbergen. Het Z-viertal van vereniging RV de Aa-ruiters uit Baambrugge debuteerde in deze competitie en plaatste zich gelijk voor de finale.

Lisse was de eerste competitiewedstrijd in regio A, Flevoland, Gelderland, Overijssel, Drenthe, Groningen, Friesland, Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Op 8 februari wordt de eerste wedstrijd in regio B, Noord-Brabant, Limburg en Zeeland, verreden. De finale vindt plaats op 29 maart op het KNHS-centrum in Ermelo.

De KNHS-competitie Viertallen kür op muziek is een landelijke competitie voor viertallen ponys en paarden. De uitgeschreven rubrieken zijn de klasse L, M en Z.

Uitslag KNHS-competitie Viertallen kür op muziek, Lisse 1 februari 2009

Pony's klasse L:

1. Ponyclub Zeewolderuiters/Zeewolde (61,50%)

Paarden klasse L:

1. De Weststichtse Ruiters/Harmelen (64,33%)

Ponys klasse M:

1. The Dancing Queens/Baarle Nassau (70,17%)

Paarden klasse M/Z in handicap:
M 1.RV Argonaut/Steenbergen (75,0%)
Z 2. RV de Aa-ruiters/Baambrugge (74,34%)