Universiteit Nyenrode

PERSBERICHT

Marcel Schürmann directeur executive education NIVRA-Nyenrode

Breukelen, 3 februari 2009; Nyenrode heeft Marcel Schürmann benoemd tot programmadirecteur Permanente Educatie & Executive Education (PE&EE) van de NIVRA-Nyenrode School of Accountancy & Controlling. Schürmann heeft ruim 20 jaar ervaring in de financiële wereld en was de laatste jaren actief met de commerciële ontwikkeling van opleidingsinstituten voor de financiële markt. In zijn laatste functie was hij directeur van de ABN AMRO Academy voor de business unit Nederland.

Prof. dr. Bert de Groot, Rector Magnificus van Nyenrode: "Marcel heeft reeds bewezen commercieel succesvol te kunnen zijn en zijn innovatieve inzichten en daadkracht maken hem bij uitstek geschikt voor het verder uitbouwen van de Permanente Educatie & Executive Education activiteiten van NIVRA-Nyenrode."

NIVRA-Nyenrode wil op het terrein van accounting, controlling, auditing en finance haar marktleiderspositie verder versterken door stevig te groeien in het PE&EE segment, een markt die tot voor kort niet of nauwelijks werd betreden. De verwachting is dat in dit segment de grootste groei te realiseren valt, die Nyenrode verder in staat stelt om te investeren in het academisch niveau van haar faculteit en opleidingen.

Prof. dr. Leen Paape, directeur NIVRA-Nyenrode: "Wij willen accountants, auditors, controllers en financiële deskundigen niet alleen een goede basisopleiding aanbieden, maar hen ook bijstaan met opleidingen gedurende de rest van hun loopbaan. Nyenrode is van oudsher de universiteit die de noden van het bedrijfsleven weet om te zetten in op maat gesneden opleidingen voor leiders en managers, en daarin mag NIVRA-Nyenrode niet achterblijven."

EINDE PERSBERICHT


---
Noot voor de redactie,