Popstarswinnaars bij het ROC van Amsterdam (ROCvA)

29/01/2009 13:59

ROC van Amsterdam

Dinsdag 3 februari om 12.00 uur zet het ROC van Amsterdam zijn studenten Steffie Zoontjes en Déon Leon letterlijk op het podium van hun school: Fraijlemaborg 135, Amsterdam. Steffie en Déon, beiden 18 jaar, wonnen (samen met Brandi Russell) de finale van het SBS6-programma Popstars en zitten nu in de gloednieuwe band 'RED'. Dinsdag a.s. worden zij gehuldigd door het College van Bestuur van het ROCvA en treden op voor hun medestudenten.

Studenten voor studenten

Het ROCvA is trots op zijn talentvolle studenten. Steffie is student aan de opleiding Mbo Artiest Muziek in Amsterdam, Déon volgt de opleiding Sport & Bewegen in Hilversum. In beide plaatsen verzorgt RED dinsdag een optreden. Door hun overvolle agenda was het niet eerder mogelijk om een huldiging te regelen.

Naast studenten van de opleidingen ICT, Marketing & Communicatie en Economie zullen de medestudenten van Steffie (Mbo Artiest Muziek) natuurlijk ook allemaal bij het optreden zijn.

Podium voor talent

Het ROC van Amsterdam noemt zichzelf 'Podium voor talent' met een knipoog naar de wereld van het entertainment. Het ROCvA helpt zijn studenten om hun talent te ontdekken, die te ontwikkelen en hen zo verder te begeleiden naar een mooie carrière. Met Steffi en Déon is dit 'podiumbeeld' nu echt waarheid geworden. Twee studenten winnen een landelijke podiumfinale. Met recht ROCvA-talenten op het podium.

De finale

De finale van het SBS6-programma Popstars was zenuwslopend, maar in december werden Steffie, Déon en Brandi gekozen als winnaars en vormen nu samen de nieuwe Nederlandse Popgroep Red. Beide ROCvA-studenten vertellen dat wat hen betreft een droom is uitgekomen.





http://www.rocva.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie (