Gemeente Almelo

Almelo Gemeentenieuws voortaan in weekblad Twenth/Ruiten Drie

21 januari 2009 - Met ingang van dinsdag 3 februari 2009 publiceert de Gemeente Almelo het Gemeentenieuws in het weekblad Twenth/ Ruiten Drie.

Bij de aanbestedingsprocedure voor een nieuw contract hebben drie aanbieders een offerte uitgebracht. Aan een jarenlange goede samenwerking met Almelo's Weekblad komt nu een einde, omdat de offerte van Twenth/Ruiten Drie als beste werd beoordeeld. De Gemeente sluit een contract voor twee jaar met Wegener, de uitgever van het weekblad Twenth/Ruiten Drie.

Een goede bezorging is belangrijk. De Gemeente heeft daar rekening mee gehouden. In het contract staat dat het Almelo Gemeentenieuws bij minimaal 95% van de huishoudens op de mat moet vallen. Ook moet het bij voldoende afhaalpunten beschikbaar zijn.

Twenth/Ruiten Drie heeft sinds januari 2009 een nieuwe verspreider, waarmee men aan deze eisen kan voldoen. De Gemeente Almelo houdt die afspraak zorgvuldig in de gaten.

Mochten bewoners toch klachten hebben over de verspreiding, dan kunnen zij die melden via het mailadres verspreidklachten@whm.wegener.nl of telefonisch via 0900 42 45 726.