Ingezonden persbericht




Uitbreiding directie Reggefiber door benoeming Jan Davids

Deventer, 23 januari 2009 - Reggefiber, de joint venture van Reggeborgh en KPN - actief op het terrein van aanleg en exploitatie van glasvezelnetwerken voor consumenten (FttH), kondigt vandaag aan dat Jan Davids per 1 februari aanstaande toetreedt tot haar directie. Davids (53) zal bij Reggefiber de functie van directeur Wholesale en Business Development vervullen. Binnen Reggefiber wordt hij daarmee verantwoordelijk voor de contracten tussen Reggefiber en huurders van het glasvezelnetwerk, voor Business Development en voor Marketing, Communicatie en Relatiemanagement.

Davids heeft 24 jaar ervaring in de Telecom sector, de afgelopen 5 jaar als Consultant Corporate Strategy bij KPN. In deze functie was Davids nauw betrokken bij de ontwikkeling van de glasvezelvisie van KPN. Voorafgaand aan KPN was Davids werkzaam bij Casema als algemeen secretaris, de Nederlandse Kabelexploitatie Maatschappij (NKM) als directielid en kabelbrancheorganisatie VCAI. Bert Nijboer, algemeen directeur van Reggefiber over de benoeming: "Wij zijn zeer content met de komst van Jan. Het is een belangrijke stap in de positionering van Reggefiber en vult de bestaande directie op belangrijke punten aan. Jan kan buigen op een zeer uitgebreide ervaring in de Telecom sector".

Jan Davids over zijn aanstelling: "Ik geloof sterk in de mogelijkheden van glasvezel en ben buitengewoon enthousiast dat ik een bijdrage mag leveren aan de verdere ontwikkeling van dit nieuwe, toekomstvaste netwerk en de voortdurende groei van Reggefiber".

Over Reggefiber

Reggefiber heeft in Nederland het voortouw genomen in de transformatie naar een open glasvezelnetwerk voor consumenten. Zij bouwt en beheert dit hypermoderne open netwerk en stelt dit ter beschikking aan actieve operators en via haar eigen actieve operator aan dienstenaanbieders. Reggefiber heeft de ambitie om alle woningen in Nederland te voorzien van een glasvezelaansluiting.

(Einde bericht)



Ingezonden persbericht