Ingezonden persbericht


--

6 Feb. // 23:00// 3,50 euro
98% Tekno invites Noizzmassiv en Beukenbv
Tekno

Lester live (beukenbv)
Bokaoz live (beukenbv)
indeWaan (knfkt! / beukenbv)
Dr Parax (knflkt!)
Kinkyboy (neerslag in donkere tijden)

7 Feb.// 23:00// 10 euro + 1 free drink!
Killertime
Goa

Line Up:
Bitan Bizarro (Recrystallize Rec. - Ritmik State Org.) - (PT) PsykoAktive(BuddhaMantra Rec. - Ritmik State Org.) - (PT) Chemikal Mind (Recrystallize Rec- - (BR/D)

13 Feb. // 21:00 // 8 euro studenten en ooievaars 5 euro Jazzin Bazart presenteert Giovanca
Jazz

Je hebt haar wellicht al gezien in het bomvol Paradiso, bij De Wereld Draait Door, of op North Sea Jazz. En nu staat deze rising star in Bazart!

De jonge (1977) getalenteerde Amsterdamse, met Antilliaanse wortels, is een veel gevraagd zangeres, tekstschrijfster, actrice en model. De afgelopen tien jaar heeft zij als achtergrondzangeres opgetreden en in de studio gestaan met nationale en internationale artiesten,als Relax, Boris, Izaline Calister, Jhalisa Anderson, Cory, Leon Ware en Benny Sings

Alles aan deze ster in wording straalt. Wat er tot nu toe aan ontbrak was haar eigen spotlight. Maar nu is het moment daar. Blue-eyed soul brother Benny Sings heeft de productie van haar debuutalbum, Subway Silence , op zich genomen. Giovanca, die net zo veelzijdig als getalenteerd is, vond in hem een producer die haar niet direct in het hokje van zelfbewuste neo-soulzangeres wilde duwen. Dat resulteerde in feelgood muziek met invloeden uit pop, soul, jazz, motown en hip hop. Met dit bijzondere en veelzijdige debuutalbum met internationale allure, laat Giovanca zien dat ze een muzikale duizendpoot is.

Dit mag je echt niet missen. Reserveer je kaarten tijdig via Prospero (070 356 0997) of info@prospero.nl

14 Feb. //23:00 uur // 7,50 euro
Total Distrez
Darkcore, early hardcore, hardcore, industrial hardcore

Deceptix,
Staz,
DMF,
Dj Obscurity,
Dj Rampage.

19 Feb. // 20:00 // 8 euro vv 10 euro deur
Uk Subs voorprogramma Sidekickbob
Punk

Toen eind jaren `70 de punkgolf aan kwam waaien, openden The Sex Pistols en The damned de deuren voor collegaband UK Subs. In 1979 verscheen de eerste single `Stranglehold`. Het werd meteen een hit en het album Another Kind Of Blues staat te boek als een van de best verkopende punkalbums ooit. Vele tijdgenoten gooiden de handdoek in de ring en pakten die pas weer op na het rinkelen van de kassa. UK Subs zijn stug doorgegaan, al dan niet in wisselende bezetting, maar nog altijd met de onvermoeibare zanger Charlie Harper. Originele bassist Paul Slack en gitarist Nicky Garratt maken sinds een jaar weer deel uit van UK Subs

20 Feb. // 22:00 //4 euro donatrices 2,-
7152
Top 40 en gouwe ouwe

Elke derde vrijdag van de maand een feestje voor alle vrouwen die op vrouwen vallen! Dus gaan we dansen, dansen, dansen! Tot 02:00 uur komt er geen man aan te pas. Maar daarna komen de heren Shaft en Mattoid draaien en mogen alle mannen van Nederland ook weer komen dansen.

21 Feb. // 22:00// 5,- euro Inc gratis compilatie CD Antilounge 6
Haagse underground electroniczzzz

Het is weer tijd voor de jaarlijkse antilounge release. Antilounge is een label wat zich richt op de underground Dance van vandaag de dag. Wat speelt er? welke act heeft het talent en gaat ons verassen dit jaar ? Daar geeft antilounge een antwoord op. In een speciale opstelling zullen de voornamelijk Haagse acts optreden. Het gaat een waar spektakel worden! En dan krijg je ook nog eens de compilatie Cd mee om alles thuis opnieuw te beluisteren, hoe fijn is dat dan?

Line up:
Rtek , Emission , Charly & Gallus ft. NoizBoiz , Malorix, Firefly Makani, MB:Glitchcore, Yukari Sawaki, Tiger counter of Drog Orkestar, Capslock, Riven, Mutellat, Mouches Volantes, Intarmat en Elektrovolt

27 Feb.// 20:00 // 4,50 euro
Sickboys and lowmen + support act
Americana / Country / Blues

De formatie Sickboys and Lowmen is opgericht in 1999. Hun muziek kenmerkt zich door hun makkelijk luisterbare composities en onderscheidt zich door stijlen als Americana, Indie, Blues en Country. Nieuwkomers als Amy MacDonald bewijzen dat er wel degelijk draagvlak is voor deze muziekstijlen. Bezetting: Sicco Faase (zang/gitaar), Stijn Loman (gitaar/zang), Ivo Faase (toetsen), Rutger Sterk (drums), Bart Lelieveld (bas) en Tim Phaff (mondharmonica/zang).

28 Feb. // 23:00// 5, - euro
Amen Warfare presents: OLDSKOOL BIRTHDAY BOY DJ SET Breakcore, drum & bass, jungle

Nick & Ana's 30th Birthday Bash!

With:
Lady Lite & Mary Jane (3:RTHQUAKE, BE)
King Pin (Not your Monkey, Not your Robot)
Charly Linch (Mindtrick Recs)
Mr Bad Monkey (Break6tem, Bomba Cut Recs, BE)
JungleFever (Amen Warfare, Bomba Cut Recs)
Rob Raider (Amen Warfare)

Assassin MC (Wreck Havoc)

Vj's Pixelshift & Rash1981

---
Debby Magdelijns, publiciteit Bazart
Loosduinsekade 725
T: 070 3239652
Tram 2 richting Kraaijenstein, halte Nieuwendamlaan Nachbus 3 vanaf 02.00 ieder uur pal voor de deur
Parkeren voor de deur

WWW.BAZART.NL