Fortis Bank

Persbericht
Amsterdam, 23 januari 2009

Fortis Bank Nederland verlaagt hypotheekrente

Vanaf maandag 26 januari 2009 verlaagt Fortis Bank Nederland haar rentetarieven voor hypotheken. Interessante renteverlagingen worden toegepast op zowel korte als langere rentevaste periodes en voor verschillende hypotheekvormen. Bank Nederland Renteverlaging geldend voor het standaard assortiment*


· 0,10% op 15 en 20 jaar rentevast Prins Bernhardplein 200
· 0,20% op 6, 5+2, 7, 10 en 10+ 2 jaar rentevast 1097 JB Amsterdam
· 0,35% op 3 jaar rentevast
· 0,40% op 5 jaar vast en de Ideaalrente met 0,40%
· 0,50% op Krediethypotheken, Plushypotheken, de variabele Verhuishypotheken www.fortis.nl alsmede de 6 maands rente en de 6 maands Verhuishypotheken, de Overbruggingskredieten, 1 en 2 jaar vast en de 1 en 2 jaars Instaprente alsmede de 1 en 2 jaars Verhuishypotheken


*Voor de meeste hypotheken gelden in grote lijnen dezelfde ruime standaardvoorwaarden. Klanten die van een aantal voorwaarden geen gebruik willen maken, kunnen kiezen voor de RenteVoordeel hypotheek. Met deze hypotheek krijgen zij een lagere rente (0,3%) dan de geldende rente voor het standaard assortiment, dit geldt voor bijna alle hypotheekvormen. Bij de RenteVoordeel hypotheek zijn dus de reguliere voorwaarden aangepast, maar wie een weloverwogen keuze maakt, kan dat flink wat voordeel opleveren.

Fortis Bank Nederland (HOLDING) N.V. is een in Nederland gevestigde holdingmaatschappij van verschillende bedrijfsonderdelen die zich bezighouden met bancaire en financiële dienstverlening in binnen- en buitenland. De holding is actief in meer dan 20 landen.

Fortis Bank Nederland biedt particuliere, zakelijke en institutionele klanten een uitgebreid pakket producten en diensten. Het brede dienstenassortiment varieert van consumentenfinanciering en creditcards tot factoring- en trustdiensten, bedrijfs-, energie-, goederen- en scheepsfinanciering, transactiebankieren en dienstverlening op het gebied van clearing, bewaarneming en fondsadministratie, investment banking en financiële markten.

Perscontact:
Utrecht : +31 (0)30 226 32 19