Ingezonden persbericht


Persbericht
30 december 2008

LINE-UP SNOWEVENT 2009 BEKEND!

Van vrijdag 23 tot en met maandag 26 januari 2009 vindt voor de 4e keer het Snowevent plaats. HBO- en WO-studenten kunnen zich inschrijven om gratis mee te gaan op dit spetterende weekend wintersport naar Risoul in Frankrijk. De 300 beschikbare tickets zijn niet te koop, maar alleen te winnen.

De line-up is bekend!
De volgende artiesten zullen optreden tijdens het Snowevent 2009: Dj Arlo
Dj Tim Holland
Dj Manga ( Grandmaster @ Jimmy Woo)
Mc Marbo
Saxy Mr. S
Fanny West ( Dj van The Opposites)
Lady Bee
William Shagspeare
*Special Guest*

Lang weekend sport en fun
Het Snowevent staat volledig in het teken van skiën, boarden en feesten. Overdag worden de studenten begeleid door instructeurs van outdoorspecialist Mauri. 's Avonds gaat het dak eraf met bekende Nederlandse dj's en artiesten. De 300 beschikbare tickets zijn niet te koop, maar alleen te winnen. Leden en bezoekers van Studenten.net en Snowevent.nl maken middels prijsvragen, acties en promoties kans op een ticket.

Over Studenten.net
Studenten.net is een dochteronderneming van All4Students BV en vertegenwoordigt sinds 1998 de grootste online studentencommunity van Nederland met ruim 230.000 leden en meer dan 20.000 bezoekers per dag. Moederbedrijf All4Students BV is uitgever van bepalende internettitels gericht op studenten aan hbo en universitaire onderwijsinstellingen in Nederland. Voorbeelden hiervan zijn Studenten.net, Studentenbaan.nl, Stages.nl en Studentenkamers.nl. Op de sites kunnen studenten onder meer terecht voor bijbanen, stages, kamers, kortingen, prijsvragen, reizen, informatie over studie, carrière en vrije tijd.


---

NOOT VOOR DE redactie,