Nederlandse Tafeltennisbond

Top-10
Meet & Greet Hoofdbestuur NTTB tijdens Europese Jeugd Top-10 Tafeltennissers en verenigingsbestuurders krijgen op zondag 1 februari de mogelijkheid om nader kennis te maken met én vragen te stellen aan het Hoofdbestuur van de NTTB. De meet & greet vindt plaats tijdens de Europese Jeugd Top-10.

De Uitnodiging
Wat gaat de NTTB doen aan breedtesport de komende jaren? Hoe zorgt de NTTB ervoor dat meer meisjes gaan tafeltennissen? Wat is de visie van de NTTB op het gebied van verenigingsondersteuning? Waarom vraagt de NTTB meer geld van mij als lid? Komen er nieuwe toppers voort uit de talentenontwikkeling?

Zomaar wat vragen die bij alle tafeltennissers en verenigingsbesturen in Nederland leven. Daarom houdt het Hoofdbestuur van de Nederlandse Tafeltennisbond op zondag 1 februari tijdens de Europese Jeugd Top-10 in Rotterdam een speciale meet & greet. U kunt daar van 11:00 tot 13:00 uur terecht voor al uw vragen en natuurlijk om nader kennis te maken met de Hoofdbestuursleden.

Alle leden van het Hoofdbestuur zullen aanwezig zijn in de Business Lounge van het Topsportcentrum. Dé uitgelezen mogelijkheid dus voor u om te horen hoe de toekomst van het Nederlandse tafeltennis er uit ziet en natuurlijk heeft u genoeg tijd om de veertig topjeugdspelers aan het werk te zien.

De origineelste vraag tijdens de meet & greet zal beloond worden met vier gratis kaartjes voor de NK tafeltennis 2009.

Om bij de meet & greet aanwezig te zijn, is het noodzakelijk om u voor donderdag 29 januari aan te melden via bondsbureau@nttb.nl. Toegangskaarten voor de Europese Jeugd Top-10 zijn verkrijgbaar aan de kassa van het Topsportcentrum.

Het toernooi vindt plaats in:
Topsportcentrum Rotterdam
Van Zandvlietplein 20
3077 AA Rotterdam
Voor meer informatie en een routebeschrijving kijkt u op www.europeyouthtop-10.nl

NTTB/HH