Deelnemers Afslankchallenge VET! vallen extra af


voor de ontbrekende bouwvakker

GRONINGEN, 20090107 -- De op 1 januari gestarte Afslankchallenge VET! was bedoeld voor vijf deelnemers: een huisvrouw, een vrachtwagenchauffeur, een IT-er, een bouwvakker en een studente. Vier deelenemers waren in twee maanden gevonden, maar gewichtsconsulent Romano Sandee slaagde er niet in om een vijfde deelnemer te vinden uit de sector bouwnijverheid. De deelnemers bleken de doelstellingen van de Afslanchallenge VET! echter bijzonder serieus te nemen en kwamen met een oplossing.

Omdat het uiteindelijk om de kilo's gaat, besloten de vier deelnemers om de 'afslank-kilo's' van de vijfde deelnemer te verdelen en toe te voegen aan hun eigen doelstellingen. Zo gaan de vier deelnemers nu niet ieder 15 kilo, maar gemiddeld 18 kilo proberen af te vallen in vijf maanden tijd.

De Challengers die meedoen zijn een huisvrouw, vrachtwagenchauffeur, IT-er en studente. Op 6 juli 2009 zal in een spectaculaire finale hun eindgewicht bekend worden gemaakt. Wil je ze in de tussentijd ook volgen en steunen? Dat kan in hen eigen weblog op www.afslankchallenge.nl.





Gewichtsconsulent Romano Sandee