FloraHolland


FloraHolland Connect: Keuze op maat!

FLORAHOLLAND, 7 januari 2009 (persbericht) - Veel aanvoerders willen meer keuzevrijheid in de diensten die zij afnemen van FloraHolland. Wil de ene aanvoerder meer samen ondernemen met FloraHolland, een andere aanvoerder kiest juist voor de dienstverlening die past bij zélf ondernemen, en vult deze diensten aan met betaalde maatwerkdiensten. FloraHolland Connect speelt op deze behoefte in met meer keuzemogelijkheden. Alle diensten die FloraHolland Connect haar aanvoerders dit jaar aanbiedt, zijn samengevat in een nieuwe brochure, `Keuze op maat!'. Het eerste exemplaar van deze dienstenbrochure werd gisteren symbolisch overhandigd aan aanvoerder Remco van der Arend van Van der Arend Roses.

Keuze op maat
Omdat elke aanvoerder specifieke diensten wenst, vergroot FloraHolland Connect dit jaar de keuzemogelijkheden. Aanvoerders kunnen op grond van de aangeboden ingrediënten, samen met FloraHolland Connect, een keuze maken voor het pakket dat het beste past bij hun eigen bedrijfsvoering. "Een aanvoerder kan er voor kiezen om zijn afzet zelf te doen, samen te doen of door ons te laten doen", vertelt concernmanager Mark-Jan Terwindt. Dat zijn ook de namen van de drie pakketten: `Zelf doen', `Samen doen' en `Laten doen'. Tegen betaling kunnen aanvullende maatwerk- en adviesdiensten worden afgenomen. De drie pakketten zijn samengesteld op basis van de wensen van de aanvoerders. De tarievenopbouw blijft grotendeels onveranderd. Door deze constructie ontstaat er een tarievenmodel dat individueel afroepbare diensten apart houdt van collectieve diensten. Ook digitaal zaken doen speelt een steeds grotere rol in de dienstverlening van FloraHolland Connect. FloraHolland e-Trade en PlantConnect.nl zijn daarin goede verkoopinstrumenten, die beschikbaar zijn voor alle aanvoerders die gebruik maken van dienstenpakketten bij FloraHolland Connect.
"Met dit dienstenaanbod zetten wij een volgende - maar zeker niet laatste - stap in het vergroten van de keuzemogelijkheden", zegt Terwindt. De dienstenbrochure wordt deze week verzonden naar de aanvoerders van FloraHolland Connect. Meer informatie is te vinden op de website www.floraholland.com onder `Aanvoeren'.

Fotobijschrift: Will Zuiderwijk (r) van FloraHolland Connect laat Remco van der Arend (l) van Van der Arend Roses zien wat de mogelijkheden zijn.