FloraHolland


Nieuwjaarsactiviteiten FloraHolland

FLORAHOLLAND(15 december 2008) - FloraHolland wenst al haar relaties prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar. Op de zes vestingen wordt op eigen wijze het nieuwe jaar ingeluid. U bent van harte welkom op een van deze gelegenheden. Hieronder een overzicht van de nieuwjaarsactiviteiten op de vestigingen.

Aalsmeer: Op 2 januari ontbijtbuffet voor kwekers, kopers en commerciële medewerkers tijdens de veilpauze, die wordt opgerekt naar 30 minuten.

Naaldwijk: Op 2 januari voor aanvang van de veiling nieuwjaarsontbijt voor kopers. Op 5 januari is er van 15.30 tot 17.00 uur in Fleuresto een nieuwjaarsreceptie voor aanvoerders, medewerkers en derden.

Rijnsburg: Op 2 januari voor aanvang veilen spreekt de vestigingsmanager een nieuwjaarswens uit in de afmijnzaal. Op 5 januari is er in de Floratine van 11.00 uur tot 12.30 uur een nieuwjaarsreceptie voor aanvoerders, kopers en derden.

Venlo: Op 5 januari vanaf 05.45 uur (voor aanvang veilen) nieuwjaarsontbijt voor klokkopers.

Bleiswijk: Op 2 januari is er om 05.30 uur een nieuwjaarsontbijt voor de kopers. Om 06.00 uur houdt de vestigingsmanager een korte nieuwjaarstoespraak, daarna start het veilen.

Eelde: Op 2 januari is er op de tribune voor kopers en medewerkers een gezonde traktatie.