Gemeente Buren


Gratis promotie van evenementen in Buren

Ondernemers en organisaties kunnen via het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Rivierenland gratis hun evenementen promoten. Oogstdagen, muziekfeesten, fiets- en wandeltochten, fairs, markten en braderieën, open tuindagen, poëziewandelingen, theaterproducties, festivals en ga zo maar door; alle evenementen kunnen online aangemeld worden op Rivierenland.biz.

Een activiteit wordt opgenomen in de evenementenkalender op Rivierenland.nl mits het plaatsvindt in de regio en het een recreatief karakter heeft. De website Rivierenland.nl is de officiële regionale website voor toeristisch recreatieve informatie, fiets- en wandelroutes, evenementen en arrangementen. Daarnaast is het mogelijk dat de activiteit een vermelding krijgt in diverse redactionele uitingen.

Zo leest een medewerker van het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Rivierenland de wekelijkse evenementen voor op diverse lokale radiostations en krijgt de pers regelmatig een overzicht van alle activiteiten in Rivierenland. Daarnaast kunnen items vanuit de evenementenkalender in de 'Uit In De Regio' krant gepubliceerd worden. Wel moet de activiteit vóór 19 januari 2009 aangemeld zijn.