Ingezonden persbericht


Ondernemer Thomas Kascha van AQ Services International is een website begonnen om vooral ondernemers een podium te geven voor hun positieve verhaal in de huidige economische tijden. Feit is dat tijden als deze vooral ook veel kansen opleveren. Men moet alerter en scherper zijn en men moet harder werken als nooit tevoren. De ondernemer die dat ziet en dat snapt, komt uiteindelijk als winnaar uit de bus.

Darwin zei al: 'it's not the strongest of species that survive, nor the most intelligent but the one most responsive to change'

Dat is precies wat de goede ondernemer van vandaag doet. Deze zit niet stil en wacht wat er komen gaat, nee deze reageert op de veranderingen en zet gevaren om in kansen! De kracht van www.stopcrisisnow.com is dat de content wordt aangebracht door de ondernemers die uit eigen ervaring spreken en niet de hoogleraar die naar een van zijn modellen kijkt.

De website zal in de komende weken verder worden uitgebreid met tips & tricks. Uiteindelijk moet de website de positieve noot zijn in deze onzekere tijden en het bewijs dat de ondernemer niet voor niets de motor wordt genoemd van de economie.

Eerdere artikelen over stopcrisisnow.com:
http://www.elsevier.nl/web/10216766/Nieuws/Internet-Gadgets/Joepie,-kredietcrisis-Ondernemer-start-opbeurende-site.htm http://www.quotenet.nl/biz/ondernemer_heeft_genoeg_van_crisis.php

Voor vragen kunt u contact opnemen met ondergetekende:

Thomas Kascha
0624579645

AQ Services International
The Hague-Singapore-Tokyo-Kuala Lumpur-Hong Kong

The Hague: European Offices
Bierkade 11A-C
2512 AA The Hague
The Netherlands

T.+31(0)70-331 95 00
F.+31(0)70-331 92 87

Info@AQ-Services.com
www.AQ-Services.com

skype: aqkasch

Founding member IMSA
The International Mystery Shopping Alliance
www.Theimsa.com

Founding member MSPA Europe
Industry Organisation for Mystery Shopping
www.mysteryshop.org

Member Esomar
The World Association of Research Professionals
www.esomar.org