Travel Unie International Nederland N.V.

ROBINSON WINNARES AANGENAAM VERRAST

Rijswijk, 22 december 2008 â Afgelopen week heeft Lisette Smit, brandmanager ROBINSON, persoonlijk de prijs overhandigt aan de winnaar van de actie âTest ROBINSON voor één dagâ. Alle reisagenten uit Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland en België die het evaluatieformulier ingevuld hebben maakten kans op een geheel verzorgde week naar ROBINSON Club Playa Granada. Angela Besseling uit Driebergen was de gelukkige. Angela testte ROBINSON op Kos, Club Daidalos in juni 2008. Bij thuiskomst heeft ze direct het evaluatieformulier ingevuld en doorgestuurd.

Angela vond het een geweldige dag, ze kende het van een studiereis naar ROBINSON Club Soma Bay Egypte. Toen ze de kans kreeg om ROBINSON één dag te testen tijdens haar vakantie op Kos twijfelde ze geen moment. Ze vond het wederom een prachtige Club, ze werd hartelijk ontvangen, kreeg een rondleiding en had het gevoel alsof ze in een Grieks dorpje aan het zwembad lag met een geweldig uitzicht.

Angela kent Kos goed omdat ze daar vroeger hostess was, de ROBINSON Club ligt wat haar betreft op het mooiste plekje van het eiland. Begrijpelijk omdat ROBINSON zo goed met het milieu omgaat, overal staan bordjes van beschermde planten, verschillende afvalbakken om het afval goed te scheiden. In de tuin zie je wanneer je goed kijkt de poezenpaleizen. âJe ziet namelijk geen poes rondlopen dus vandaar dat ik hier specifiek op ging lettenâ, aldus de winnares. âHet eten en het drinken in de Club is niet te overtreffen, zo goed. Mijn man en ik hadden het geweldig naar ons zin en vonden het jammer dat we na een dagje de Club moesten verlaten. Bij terugkomst heb ik inderdaad direct het evaluatieformulier ingevuld en wel gezien dat je een verblijf kon winnen maar hier had ik absoluut niet op gerekendâ.

De reis naar ROBINSON Playa Granada is meer dan welkom. âWe houden er tijdens onze vakantie van om de omgeving te ontdekken en zijn blij met ROBINSON Playa Granada. Deze Club is goed aan te vliegen op Malaga airport en dan kunnen we lekker een auto huren en een dagje het Alhambra gaan bekijken in Granada, shoppen in Malaga en heerlijk paraderen aan de boulevards van de Costa del Sol. Het ligt in het dorpje Motril waar de Belgische koning zijn vakantiehuisje heeft. Daar kunnen we dus ook altijd nog even op de thee. Nu al te veel te doen in die hoek en we natuurlijk willen we ook zoveel mogelijk genieten van de luxe in de ROBINSON Clubâ.