Gemeente Kapelle

Exposanten gezocht!

De gemeente Kapelle geeft exposanten de mogelijkheid te exposeren in de hal van het gemeentehuis. Veelal gaat het om werken op het gebied van kunst en cultuur. Er kan echter ook ruimte geboden worden voor andere exposities zoals informatie over maatschappelijke thema's, archeologische vondsten e.d.

De hal van het gemeentehuis in Kapelle is uitermate geschikt als expositieruimte. Het is een publieke ruimte waar iedereen zo naar binnen kan lopen. De indeling van de hal en de lichtinval maakt dat kunstwerken prima tot hun recht komen. In principe kan er 4 á 6 weken geëxposeerd worden.

In principe kan iedereen, amateur of professioneel, exposeren in het gemeentehuis. De gemeente verzorgt, met door de exposant aangeleverde tekst, het persbericht en de affiches.

Het is mogelijk om in de hal zowel kunstwerken op te hangen als om beelden op sokkels of in vitrinekasten ten toon te stellen.

Indien u interesse heeft om te exposeren dan kunt u dit schriftelijk of per e-mail laten weten. Graag met een beschrijving van hetgeen u wilt exposeren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Adri de Kok.

Telefoon: 0113 - 333 168, a.de.kok@kapelle.nl