FloraHolland


FloraHolland Autumn Fair en Plantarium in 2009 opnieuw samen

FLORAHOLLAND (22 december 2008) - De internationale vakbeurs voor de boomkwekerij Plantarium en FloraHolland trekken ook in 2009 gezamenlijk op. Dit jaar kreeg deze beurzencombinatie voor de eerste keer gestalte.

De samenwerking bleek succesvol. Traditiegetrouw scoorde Plantarium bij de bezoeker weer hoog met de vele nieuwigheden die werden gepresenteerd. Zo'n 272 bedrijven, boomkwekers, veredelaars en exporteurs uit 15 landen en toeleveranciers toonden hun kunnen op het gebied van teelt en innovatie. Op de FloraHolland Herfst Handelsbeurs werden bezoekers verrast met een grote diversiteit aan kamer- en tuinplanten. Alles stond in het teken van het najaarsseizoen. In een andere beurshal werd de Boskoop Season Fairs georganiseerd. Hier presenteerden ruim 200 kwekers hun boomkwekerijproducten. In 2009 voegt FloraHolland haar twee (herfst)handelsbeurzen samen. Zo heeft de bezoeker een compleet overzicht van het herfstaanbod van FloraHolland. De FloraHolland Autumn Fair: van kamer- en tuinplanten tot boomkwekerijproducten.

Zowel Plantarium als FloraHolland ervaren de combinatie in Boskoop als een duidelijke plus. De vakbezoekers krijgen op één grote locatie een breed scala aan producten te zien en hebben ook nog de mogelijkheid om direct orders te plaatsen. De internationale vakbeurs Plantarium wordt georganiseerd van 26 tot en met 29 augustus 2009. De FloraHolland Autumn Fair vindt van 26 tot en met 28 augustus 2009 plaats.