Politie Gelderland-Zuid

Huiselijk geweld

Geldermalsen en Varik, 22-12-2008 o Drie personen zijn deze zondag aangehouden op verdenking van mishandeling in de relationele sfeer.

Geldermalsen

Zondagavond zijn in Geldermalsen twee mannen aangehouden door de politie. Het betreft een 17-jarige Tielenaar en een 42-jarige man uit Geldermalsen. Beiden worden verdacht van mishandeling van enkele familieleden.

Zondagmiddag vluchtte de partner van de man de woning uit na huiselijk geweld. Hierop gingen twee andere familieleden naar de woning om enkele goederen op te halen. Hierop ontstond ook met hen beiden een handgemeen in de woning, waarbij de man en vrouw licht gewond raakten.

Na de meldingen zijn politieagenten naar de woning gegaan en beide verdachten aangehouden. Zij zijn in verband met het onderzoek in verzekering gesteld.

Varik
Zondagnacht werd in Varik een 20-jarige man uit Ophemert aangehouden op verdenking van mishandeling van zijn partner. De man was na het huiselijk geweld weggegaan uit de woning. Toen agenten, onderweg naar de woning, hem op zijn mobiel belde, gaf de man de locatie door waar hij zich bevond. Hier is hij vervolgens aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. (01)

Laatst gewijzigd 22-12-2008 16:56 | © Regio Gelderland-Zuid |