Politie Brabant-Noord

Agressieve man aangehouden na gebruik cocaine

Uden, 22-12-2008

De politie heeft maandagmorgen een 20-jarige man uit Uden aangehouden op de Sieberg, die na het gebruik van cocaine meerdere mishandelingen en vernielingen had gepleegd. De man was afgelopen nacht bij een kennis in die straat geweest en had daar kennelijk cocaine gebruikt. Vanmorgen was hij doorgedraaid en had de 33-jarige bewoner met een spiegel geslagen. Daarna was hij in paniek door de ruit van die woning naar buiten gesprongen. De man dacht kennelijk dat hij achterna gezeten werd. Het slachtoffer hield meerdere snijwonden aan het hoofd over aan de klappen.

De doorgedraaide Udenaar is daarna een andere woning aan de Sieberg binnengedrongen, waar hij de voor hem onbekende bewoonster sloeg, verwurgde en meerdere malen beet. De vrouw is hevig overstuur opgevangen door personeel van de ambulancedienst en haar familie. Zij liep onder andere enkele flinke bijtafdrukken op.

De verdachte is in de woning van de vrouw aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Ook hij liep enkele snijwonden op.