Gemeente Anna Paulowna


Gratis advies voor vakantie met zorg

Het vinden van een geschikte vakantiebestemming is voor mensen met een chronische aandoening of een beperking niet eenvoudig. Er zijn veel mogelijkheden die niet iedereen kent. Daarom verzorgt MEE Noordwest-Holland vakantiespreekuren. Op dinsdag 20 januari is de organisatie van 13.30 tot 20 uur in de bibliotheek van Anna Paulowna, G.C. van BalenBlankenstraat 11.

Gratis
MEE is een organisatie die ondersteuning geeft aan leven met een beperking. Tijdens de vakantiespreekuren geven medewerkers gratis informatie over vakanties en reisorganisaties; regulier en speciaal. De consulent heeft mappen met documentatie en folders bij zich, waarin mensen vrijblijvend kunnen bladeren.

Checklist
In een gesprek kunnen, met behulp van een checklist, de vakantiewensen en voorwaarden op een rijtje worden gezet. Zonodig kan internet worden geraadpleegd. Het resultaat is een selectie van de meest geschikte vakantiemogelijkheden en/of verwijzingen naar relevante organisaties die verder kunnen helpen bij het maken van een keuze.

Geen boekingen
De MEE-medewerkers geven tijdens deze spreekuren advies en informatie. Er worden geen reizen geboekt. Hiervoor verwijst MEE naar de reisbureaus en organisaties.

Informatie
Voor meer informatie kunt u bellen met MEE Noordwest-Holland (0900) 999 88 88 of kijken op www.meenwh.nl. Ook kunt u contact opnemen met het servicebureau van de regio Noordkop tel. (0223) 68 86 88.