Nedstat

Nedstat en Brightcove starten samenwerking

Leider in web analytics geeft inzicht in de ROI van streaming content

Nedstat, marktleider in video analytics, is een samenwerking aangegaan met Brightcove, een toonaangevend online video platform, om accuraat en real-time inzicht te geven in de interactie van bezoekers met streaming content op het Brightcove platform. Nedstat klanten kunnen direct gebruik maken van de integratie, met slechts enkele kliks wordt de Stream Sense⢠code in de Brightcove speler geactiveerd.

De samenwerking is onderdeel van het Brightcove Alliance partner programma en geeft gemeenschappelijke klanten diepgaand inzicht in het gebruik van streams, gedrag tijdens het afspelen en effectiviteit van advertenties van alle videoâs, inclusief streams die via viral sharing en syndication verspreid zijn. Dit omvat de unieke video lengte, meest herhaalde content, fast forward, rewind, aantal replays, klikgedrag tijdens advertentie boodschappen en foutmeldingen.

Omroepen, uitgevers en andere grote media organisaties worden in staat gesteld de lengte, plaatsing en boodschap van hun streaming content te optimaliseren en daarmee de ROI van hun online investeringen te verbeteren.

Kevin Wilson, Senior Developer bij Ministry of Sound: "De Stream Sense⢠integratie op het Brightcove platform is een van de soepelste die ik heb meegemaakt. Omdat Stream Sense⢠real-time data toont, kon ik direct het gedrag van gebruikers van de Brightcove speler zien."

"We zijn erg verheugd over de samenwerking met Brightcove", zegt Michiel Eielts, VP Partnerships bij Nedstat. "Gemeenschappelijke klanten worden in staat gesteld beter in te spelen op de voorkeuren van hun publiek en kunnen nu de impact van streaming video op hun online business vaststellen."

Naast de integratie met Brightcove is Nedstat samenwerkingen aangegaan met aanbieders van diverse online marketing oplossingen, waaronder e-mail marketing, performance measurement, video platformen, on-site search en navigatie, content management en meer.

De integratie is per direct beschikbaar voor alle gemeenschappelijke klanten van Sitestat en Brightcove.

Over Brightcove
Brightcove is een toonaangevend online video platform dat wereldwijd wordt gebruikt om video op het web te publiceren en verspreiden. De on-demand service ondersteunt honderden uitgevers in hun online initiatieven en heeft een bereik van meer dan honderd miljoen internet gebruikers per maand.

De Brightcove Alliance is een wereldwijd netwerk van toonaangevende technologie- en distributiepartners, die hun producten hebben geïntegreerd met het Brightcove online video platform, en service providers die websites en video applicaties maken waarbij ze Brightcove gebruiken.