Orbis vanaf 1 januari onderdeel van Panteia

22/12/2008 12:18

Panteia B.V.

Onderzoeksbureau Panteia, gevestigd in Zoetermeer, heeft advies- en onderzoeksbureau Orbis van de huidige aandeelhouders overgenomen. Orbis zal als zelfstandig label intensief gaan samenwerken met de Panteia-dochters Research voor Beleid en EIM. Panteia bestaat verder uit NEA, Stratus Marktonderzoek, IPM, Consult en het Instituut voor Onderzoek van Overheidsuitgaven. Panteia is actief op het gebied van beleidsonderzoek en -advies en marktonderzoek. Orbis Advies en Onderzoek is in 1995 opgericht door sociale partners uit verschillende branches in de handel, cultuur, media en commerciële dienstverlening. In de loop der jaren heeft de organisatie zich ontwikkeld tot een professioneel advies- en onderzoeksbureau (zie www.orbis.nl). Orbis is actief op het gebied van arbeidsmarkt, arbeidsomstandigheden, verzuim, re-integratie en sociale zekerheid. Orbis werkt voor een groot aantal sectoren, werkgevers- en werknemersorganisaties, bonden, verzekeraars, (semi-) overheidsinstellingen en grote ondernemingen.

Door de overname wordt de adviestak van Panteia uitgebreid, terwijl de klanten van Orbis in Panteia, als marktleider in beleidsonderzoek, een sterke en stabiele partner vinden.

De acht medewerkers van Orbis verhuizen per direct naar het hoofdkantoor van Panteia en zullen vanaf die locatie hun klanten met enthousiasme van dienst blijven.





http://www.panteia.nl