Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Tilburg , 22-12-2008

Dronken bestuurder rijdt tegen geparkeerde auto

TILBURG: Een 52-jarige dronken Tilburger is zondagavond omstreeks 23.45 uur met zijn auto tegen een auto van een 30-jarige Tilburgse gereden, die geparkeerd stond op het Pater van den Elsenplein. De bestuurder kwam met zijn voertuig vanaf de parkeerplaats naast de supermarkt en reed daarna tegen de op het plein geparkeerde auto. Hij blies 895 ugl, ruim vier keer het toegestane maximum. De bestuurder moest vanwege dit hoge percentage zijn rijbewijs inleveren.

Winkeldievegges aangehouden

TILBURG: Zondagmiddag zijn in een drogisterij aan de Zomerstraat drie Tilburgse meisjes (12, 14, 15 jaar) betrapt op winkeldiefstal. Ze hadden make-up, speelgoed en ondergoed gestolen met een winkelwaarde van circa 50 euro. Ze liepen tegen de lamp doordat het alarm afging, op het moment dat zij de zaak verlieten. In een van hun tassen zaten de gestolen spullen. Hun ouders en Jeugdzorg zijn in kennis gesteld.

TILBURG: Een 31-jarige Tilburger werd gistermiddag in de supermarkt aan de Jan Heijnstraat aangehouden ter zake winkeldiefstal. Hij had een stuk kaas (waarde 2,10 euro) in zijn jaszak gestopt en niet afgerekend bij de kassa. Een medewerker had de diefstal in de gaten. De Tilburger kan een proces-verbaal tegemoet zien. Aan het bureau bleek ook nog dat hij gesignaleerd stond in het opsporingsregister voor vier vonnissen, daarvoor is hij ingesloten.

Politie onderzoekt inbraak in garage

MOERGESTEL : Zondagavond is er ingebroken in een garage aan de Sonman. De inbraak werd omstreeks 21.30 uur ontdekt. De inbrekers hebben een ruit van een van de garagedeuren ingeslagen. In het kantoor werden diverse ruimtes doorzocht. De buit is nog onbekend.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 22-12-2008 10:09 | © Regio Midden en West Brabant |