Gemeente Hilversum

22 december choco-instuif op de Brinkjes

publicatiedatum: donderdag 18 december 2008

Sinds kort wordt de Brinkjes bij de Larenseweg gesierd door een mooie versierde kerstboom. Voor alle bewoners vormt de boom zo een gezellig, centraal lichtpunt in de komende donkere dagen. De plaatsing is het resultaat van de gezamenlijke inspanningen van Meedenkgroep Brinkjes Larenseweg, het gemeentelijke projectteam Larenseweg, Dudok Wonen, de firma Mc Kinsley en wethouder Jan Rensen.

Gezellig middelpunt van een buurt in renovatie
Aanleiding van de groene straatversiering is de renovatie van de Brinkjes. Begonnen met de sloop van het oude pompstation van Coppens. Wethouder Rensen: "Met de boom willen wij de Brinkjes ook in de donkere dagen een uitnodigende, gezellige plek maken. Prettige bijkomstigheid is dat het ook uitnodigt de plek gezellig en schoon te hóuden."

Warme chocolademelk tussen 16.30 en 18.30 uur
Om te klinken op de feestelijke aanwinst én de renovatie van de Brinkjes vindt maandag 22 december een gezellige choco-instuif plaats. De organisatie, bewonersvereniging OSP e.o., heet iedereen van harte welkom om samen met wethouder Rensen te genieten van een lekker warm bekertje Hollandse traditie. Wij hopen ook u te mogen verwelkomen!