Gemeente Abcoude


Activiteiten voor de jeugd

In de komende kerstvakantie organiseert de gemeente Abcoude weer verschillende activiteiten voor de jeugd. Jeugdopbouw werler Jildou Douma trekt er dan op uit naar verschillende trekpleisters in de omgeving. Aan deze activiteiten kunnen alle jongeren vanaf 8 jaar die wonen in gemeente Abcoude meedoen. Aan de activiteiten zijn in sommige gevallen wel kosten verbonden.

Lasergamen Maandag 22 december Waar: www.lasergameutrecht.nl Tijd: 13.00 station Abcoude Prijs: EUR7.00

Bowlen Dinsdag 23 december Waar: www.bisonbowling.nl Tijd: 13.00 station Abcoude Prijs: EUR6.00

Wii, Playstation 3, spelletjes etc in Tumult Woensdag 24 december Waar: Tumult Tijd: 13.00-17.00 Prijs: Gratis

Regels activiteiten: Je hebt bij de activiteit een briefje van je ouders bij je. Op dit briefje staat dat je op eigen risico meedoet met de activiteit, de gegevens van je ouders (telefoonnummers e.d.) en andere relevante informatie. Opgeven kan tot en met 20 december door te bellen naar: 0610675763 of een e-mail sturen naar: jildou.douma@abcoude.nl Jeugdopbouwwerk-abc.hyves.nl Doe actief mee op de jeugdopbouwwerk hyves. Geef je mening over blogs en polls! Lees het laatste nieuws! Samen kunnen we er dan voor blijven zorgen dat Abcoude en Baambrugge interessant blijft en wordt voor jongeren!

Problemen Mocht je met een probleem zitten of je even niet zo gelukkig voelen, dan kun je daarvoor bij Jildou Douma terecht. Je kunt haar altijd bellen of mailen. Samen kunnen we dan kijken of we jou verder kunnen helpen maar soms is alleen even praten ook al genoeg.
---

18 december 2008