Gemeente Spijkenisse


Kerstzaalvoetbaltoernooi voor jeugd en jongeren

13 november 2008

Het sportteam van de gemeente organiseert in de kerstvakantie het traditionele kerstzaalvoetbaltoernooi voor de jeugd. Het toernooi vindt plaats op twee locaties: sporthal De Akkers en sporthal Den Oert. Deelnemers kunnen zich tot woensdag 10 december aanmelden. Kinderen van 6 tot en met 12 jaar spelen in sporthal De Akkers. Het inschrijfgeld voor deze groep bedraagt 2,50 euro per persoon. Jongeren van 13 tot en met 23 jaar voetballen in sporthal Den Oert. Voor hen is het inschrijfgeld drie euro per persoon. Jongens en meisjes spelen in aparte teams van minimaal vijf en maximaal acht spelers.

Jongere voetballers
Tijdens de wedstrijden voor de jongere voetballers in sporthal De Akkers organiseert het jongerenwerk activiteiten in de ontmoetingshal van wijkcentrum De Akkers. De voetballertjes kunnen de tijd tussen de wedstrijden opvullen met deze activiteiten. De schoolwedstrijden (voor leerlingen uit de groepen 7 en 8) worden gespeeld op 22 en 23 december. De andere teams van kinderen van 8 tot en met 12 jaar spelen op 24, 29 en 30 december. Al deze wedstrijden vinden plaats in sporthal De Akkers.

Ook G-Teams
De poulewedstrijden voor jongeren van 13 tot en met 23 jaar worden gespeeld op 24, 29 en 30 december. Op 22 december spelen G-Teams in deze leeftijdscategorie tegen elkaar. Een dag later zijn de talenten van de Voetbalschool (van 4 tot en met 6 jaar) aan de beurt. Al deze wedstrijden worden in sporthal Den Oert gespeeld. De finale vindt plaats op 2 januari 2009 in sporthal Den Oert. Na de finale vindt direct de prijsuitreiking plaats.

Inschrijfformulieren
De inschrijfformulieren zijn af te halen bij wijkcentrum De Akkers aan de Lenteakker 5, bij wijkcentrum Noord aan de Winston Churchilllaan 27, bij jongerencentrum Westdijk aan de Westdijk 9 en bij de receptie in het stadhuis aan de Raadhuislaan 106. Inschrijven kan tot en met 10 december. Een team inschrijven kan alleen in het stadhuis, bij de informatiebalie. Bij het inleveren van het inschrijfformulier moet meteen het inschrijfgeld worden betaald.

* Wie speelt wanneer?
6 t/m 8 jaar: 24 december, sporthal De Akkers
* 9 t/m 10 jaar: 29 december, sporthal De Akkers
* 11 t/m 12 jaar : 30 december, sporthal De Akkers
* 13 t/m 15 jaar: 24 december, sporthal Den Oert
* 16 t/m 18 jaar: 29 december, sporthal Den Oert
* 19 t/m 23 jaar: 30 december, sporthal Den Oert
* G-teams: 22 december, sporthal Den Oert
* Voetbalschool (4 t/m 6 jaar): 23 december, sporthal Den Oert